Zalubena do ucitela

Príspevok v téme: Zalubena do ucitela
mata 1

Cavte všetci, viem že tu už podobná téma bola ale potrebujem poradit.Zalubila som sa do uciteľa a trva to už asi 2 roky. Je ku mne veľmi mily, so všetkým mi pomáha, stale sa na mňa usmieva a kazdy deň chodíme spolu do skoly. Medzi nami je vekový rozdiel 10 rokov lebo ja mám 14 a on 24. Prosím poraďte do mám ďalej robit či mám jeho správanie ignorovať alebo nie lebo už mi aj povedal že som jeho obľúbená žiačka a ja som mu zagratulovala k meninám aj som mu dala daek na vianoce aj na fb si píšeme úplne v pohode ako keby sme boli kamoši aj spolu kecame úplne kamarátsky ... Proste plsss pomooooc ........

siminii

Ešte počkaj nejakých 10 rokov a potom sa to už bude brať lepšie lebo ty budeš mať 24 a on 34, to je už prípustné:-)

horcica

pre miskova - ale to by nela robit, preco si to nechas, do kabinetu nechod
pre autorku, uz hned prva odpoved je spravna. a ano, ignoruj ho. snad sa ti paci aj nejaky spoluziak. to by bolo lepsie.

miskova

A stoho si nič nerom ja mam 13 a mne sa pači 39 ročny a cez telesnu si ma vždi zavola do kabinetu obklopi ma jeho telom celu a mne prislo zle.

VeraNikaNiki

Nerob si s toho nič.Ja mám takí istý problém ako ty.Pozri som zaľubená do učiteľa on ma 29 a má manžeelku a dieťa a ja mám 12 je medzi nami 17 ročný rozdiel.Môžeš naňho myslieť alebo niečo také ale nikdy to nedaj najavo alebo nerobte nič z čoho by mohli vzniknúť problémy.Napríklad by sa o tom dozvedel/a riaditeľ/ka a bol by s toho problém.Jeho by vyhodili alebo disciplinárne potrestali a teba by vyhodili navždy zo školy.

arnabča.

Ja mám 26 a môj muž 73!Takže je medzi nami vek. rozdiel 47 rokov!A mame sa tak radi ako by sme boli rovnako starý.

Veronikita

Ja som zaľubená do učiteľa a je medzi nami 17 ročný rozdiel on má mnželku a dieťa a ja som s toho normálne, že na dne.... a povedal mi že som beautiful zastal sa ma proste ja ho milujem už 2 roky a neprestáva to!!!

lea128

Mne sa tiez nieco podobne stalo, mala som tak 14, 15 rokov a zalubila som sa do chlapa, ktory mal vtedy asi tak 23. Bol to moj veduci, ked som bola skautka. Tiez sme si vtedy pisali sms, aj mi obcas zavolal len tak ako sa mam a bolo vidiet, ze ma ma rad. Vtedy som si tiez nemyslala a snivala som o tom ako budem velka a dame sa potom dokopy :)Samozrejme, ze on ma mal rad, ako svoju malu setru, kamaratku nijako inak. Teraz presli roky a ja nechapem ako som mohla byt do neho az taka zalubena :D Proste su to platonicke lasky, ktore casom vyprchaju...zatial si uzivaj pocit, ze ta bavi kvoli nemu chodit do skoly a najavo mu nic nedavaj ako boli tu napisane..Myslim, ze kazdy si takymito platonickymi laskami musi prejst :)