Meskajuce kramy zase raz

Príspevok v téme: Meskajuce kramy zase raz
krmna_hus

ahoj, pisem mierne zo zufalstva, naposledy som mala kramy v polke decembra, cez sviatky som bola s priatelom, sice velmi malo, mali sme ochranu, potom sme sa rozisli a odvtedy kramy nechodia... nikdy som nemavala pravidelny cyklus, pred par rokmi som lezala v nemocnici s cystou.. v januari som mala vela veeela stresu a dost som experimentovala so stravou, pila bylinkove caje, tak si vravim, ze je dost logickych dovodov, ze meskaju. test mi vysiel negativny ale aj tak... otazka znie, ci mozu len tak vynechat mesiac, akoby sa nechumelilo.. pretoze uz par noci kvoli tomu neviem spat, no. ku gyn sa objednam, len potrebujem upokojit na vikend :-)

krmna_hus

este mi napadlo, ze som si pred par tyzdnami robila sojovy krem a mala celkovo zvyseny prijem soje, predtym som soju skoro vobec nejedla, aj ked som vege, ale mala som pocit, ze by som nemala... a nakoniec som sa nechala ukecat a teraz si citam o fytoestrogenoch :D

neja

to sa stáva- to sú tie hormóny- aj menší emocionálny výkyv dokáže spôsobiť to, že sa menštruácia nedostaví- tým sa fakt nemusíš trápiť- poznám to. Inak- s nejakou kvalitnou antikoncepciou by si tento problém nemala.