Aknecolor - je dobre pouzivat alebo nie, ake mate s nim skusenosti

Príspevok v téme: Aknecolor - je dobre pouzivat alebo nie, ake mate s nim skusenosti
dl

pouzivate aknecolor? Objavila som ho v lekarni a ze vyskusam. Perfektne kryje, fakt ze super krycia schopnost, aj okolo oci, na ociach, len jeho jedinou nevyhodou ze nie je odolny voci slzam, napr ked mi slzia oci alebo pri placi tak sa roztecie okolo oci a akoby sa to vsetko roztecene spojilo do jedneho miesta a potom to vyzera ako nedobre rozotrety makeup pod okom, prave na tom mieste kde su kruhy pod ocami. Ci vlastne by sa nemal pouzivat na okolie oci? Neviem ci mi nejjako viac neslzia oci odkedy ho pouzivam (cize presne 2x :D)Preco niektori nan nadavaju ze je este horsi nez makup? Ake mate vy s nim skusenosti?

kikush1300

Ahoj, ja ho používam už asi 3-4 roky. Na akné je to vlastne liečivo, stačí ak si prečítaš príbaloví leták tak zistíš , že sa to nemá používat ako make up, takže rozhodne nie. Ja som ho používa z dovodu akné a zvykla som si plet vyčistit a potom natriet acnekolor a nato make up, no len na pupienky , keby som si to dávala na celu plet tak ju mám velmi vysušenu, a občas ho používam na noc ked si vyčistim plet a ráno mám o drobné nedokonalosti postarané lebo sa akné dokonale vysuší.

avaa234344

Nie, nie, nie!!! Aknecolor je liek.. to ,že kryje je iba pre lepšie sebavedomie pacientky. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Mám akné tak som si povedala že ho vyskúšam. Používala som ho 3 mesiace (oooch) na celú tvár a myslela som si že robím a vyzerám dobre. Ha-ha.. blbosť.. vyhoď ho a kúp si poriadny make up z lekárne. Odporúčam La Roche- toleriane teint .. ;)

dl

akne mam ako kedy, vsak to poznate. Skor mam problemy s fliacikmi po akne, ktore sa snazim eliminovat contractubexom. ked nemam makeup na tvari tak nemam az taku peknu cistu tvar lebo sem tam akne a plus tie fliaciky.
TAkze aknecolor len lokalne a na vyrazky, dakujem fakt za rady.

Ebi, ja som ho len vyskusala, lebo hladam nejaky dobry a vhodny makeup, ktory je vhodny pre moj typ pleti lebo mam dona 5 absolutne nevhodnych a ten siesty najlepsi som musela sestre zobrat - jediny co mi ako tak vyhovuje.
Neviem preco ale mne sa viac pozdavaju hustejsie makeupy, z tych riedkych nemam dobry pocit.
Inak co poviete na tu zvysenu cinnost slznych zliaz :D zeby nejake nevhodna reakcia na aknecolor?

winki

Aknecolor jedine lokalne, určite ho nepoužívať ako makeup...je dobrý jedine na vysušenie veľkeho pupáku. Ako make up v dlhodobom používaní zhoršuje pleť a hlavne sa roztiera a všetko zašpiný a hlavne v lete je to katastrofa. Takže určite nepoužívať ako make up.

ebi77

mi to príde tak, že potom máš suchú pleť, a načo chceš používať aknecolor? máš akné, ak ho nemáš nepoužívaj ho, zničí ti pleť

dl

tak to asi nemam mastnu plet, lesknut sa nelesknem iba po niektorych makeupoch kde to vyriesim transparentnym pudrom. Takze vyzera ze mam suchu alebo zmiesanu? Co to teda znamena, ake makeupy mam pouzivat a co ten aknecolor tym padom? Inak asi mam teraz oil free makeup a paradne sa po nom lesknem ked ho nanesiem

ebi777777777

tak, že či sa leskneš napr. keď prídeš domov zo školy, a keď si prejdeš prstami po trávy máš mastné prsty?