Musím si nájsť prácu

Príspevok v téme: Musím si nájsť prácu
lenka222

ahojte

Mám 21 rokov. A chcem si nájsť prácu, bývam v košickom kraji. Bojím sa komunikovať s ludmi a nastava problém ked napr, musim zdvihnut mobil(nechapem aky blok mam sice ma nikto s tým nezabije).

Strednú školu som dokončila, peniaze rodičia na vysoku nemajú. Pracovala som v závode par mesiacov, tam mi bolo dobre. Nedávno som dokončila opatrovateľský kurz. A velmi by som chcela isť opatrovať ludí, peniaze zarobit na vlastne byvanie. Ale bojím sa zlyhania aj na pohovore.

Mám navštíviť psychoologičku? Pomože mi prekonať strach?

mkmk

Chod na nejake pohovory na pracu, ktoru nechces. Jednoducho len kvoli tomu, aby si zistila ako to tam chodi, pricom im povies, ze mas viac ponuk, takze sa rozhodnes ked prejdes vsetky moznosti. Nebudes v takom strese, pretoze nemozes nic stratit, vzhladom na to, ze tu pracu ani nechces. A ziskas si tak odolnost voci stresu, ktoru potom vyuzijes v pohovore "naostro"

Lulita

lenka - ja som myslela, ze na SR neexistuje diera, kde by sa dal dostat byt za taku sumu, fakt, sommyslela, ze min. 25 000 eur 1tka stoji hocikde

lenka222

feroo

nebudem menovať ten závod, ale cca. 1000 ludí určite tam pracuje ale súvisí to s hygienickými potrebami, bolo mi tam dobre, veselo, teraz tam nepotrebujú veľa ludí možno o dva týždne, ale dovtedy nemozem čakať. Hoci som zarobila max 420 eur.

lulita 60 000 eur za byt to je asi blízko väcsich miest, alebo priamo tam, ale v zapadákove su nižsie sumy.

lesia áno mám sociálnu fóbiu, verím že sa dostanem z toho, som ešte mladá, životom neskúsená.

Lulita

ebi - ze osada :D tam by to slo, ale myslim, ze kartony a ukradnute tehly vyjdu menej :)

ja rozmyslam, ze kde v okoli KE je nieco take, fakt som mohla strpiet Hornu DOlnu ako hypoteku na cely zivot :p

ebi777777

9 000 eur za byt??? prosím ťa aké je to mesto, či dedina, azda osada to je??? Vôbec netuším, kde predávajú byty za 9 000 eur.