Žiadny orgazmus - a - je to možné?

Príspevok v téme: Žiadny orgazmus - a - je to možné?
Petulienka

Dobrý deň, mám na vás 2 otázky...

S priateľom sme spolu už rok a ja som pri ňom, a vlastne ani pri nikom nezažila orgazmus... Ono je to zvláštne, teda - ja som zvláštna. Vždy ked ma začne robiť rukou tak mi treba ísť cikať a začne mi byť strašná zima na chodidlá, ale niekedy je to normálne, príjemné, ale žiadne vyvrcholenie. Tak isto pri sexe - je to super, cítim sa super, ale nič... čo mám robiť? Priateľ si myslí že je zlý, ale myslím si že chyba nie je v ňom.

Druhá vec...
S priateľom som dneska mala všelijaké hrátky, lenže nakoľko neberiem antikoncepciu a nemali sme po ruke kondom, sex nebol.. teda bol, ale to je ten problém. Bol len chvíľkový, vážne, tak 10 sekund. Myslíte že z toho môžem byť tehotná?

Sito

trenovat trenovat skusat nove veci a polohy a mozno sa ty niektora zapaci.A vies preco zeny masturbuju no preto zespoznavaju svoje telo ako dokazu dosiahnut orgazmus.A nechraneny pohlavny stik aj bez toho aby striekal do teba je 98% ano tehotna 2% nie tehotna

sususu

vyskusaj zmenu polohy...jam mam svoje konkretne pri kt. ho dosahujem zarucene... a tie samozrejme idu na koniec :-D... napr. ked je muz na vrchu a ty mas nohy polozene Rovno... mozno nie je prilis sexy poloha ale ked som to poradila kamoskam tak pomohlo :-) snad pomoze aj tebe... treba spoznat svoje telo :-)