Hrozna celulitida

Príspevok v téme: Hrozna celulitida
elinkaaa25

Ahojte poprosim vas o radu. Pred rokom som schudla z 87 na 77 ...vtedy som celulitidu skor nemala.qko mala .....ale teraz je to katastrofa ....bez toho aby som zatiahla svaly mi hrozne vidno jamky a ked ich zatiahnem cisty otras .....stravu ma upravenu, vela zeleniny a voda tak aspon 2-3 litre denne ....pouzivam kremy aj peelingy ale nic nepomaha ...prosim poradte nieco ....naco som schudla ked ani teraz nemozem nosit saty a kratasy :-(:-(:-(

elinkaaa

Mno beh je pre mna problem kvoli mojim platnickam ....skor orbitrek 4x po 30 min + cvicenia p90x ...

Myslim si ze je pekne prefikany, a prec sa mu vsetky vtieraju? ...lebo su natm presne ako ty.....zvykli si na ponizovanie a to im evidentne chyba a tuzia po jeho naklonnosti a naozaj sa zamysli ...mozno to bude suvisiet aj s tvojim sebavedomim a sebakritikou ocom vypoveda aj tvoj prvy komentar ze mas menej kilov a kratasy by si si nedala ....skus si povedat kto naozaj si .....a uvidis ze si budes buchat hlavu o stenu ze si s nim stratila tolko mesiacov ...verim ze na tomto sveta beha viac uzasnych chalanov ako mam ja ....ono len netreba ocakavat vysportovaneho romantickeho milionara ako to vsade prezentuju ale pozriet sa na svet realnymi ocami ......a este jedna vec ....keby ste aj mali deti a takto by sa k nim spraval to by ti nevadilo? ....

olivienka

no, cindy, tak byť tebou by som využila šancu byť prvá, kto sa na neho vyprdne... a to navyše skôr, než on nechá teba a budeš 51. v poradí (aj keď neverím tomu, že to číslo nie je riadne nadsadené). ako vážne, myslíš, že ti je s ním lepšie ako samej, keď ťa takto ponižuje? sila...

a k téme, elinka, neviem, či cvičíš, ale myslím, že na celulitídu pomáha jedine to... teda okrem stravy, ale tú píšeš, že máš dobrú. silové cviky, aj beh, ak môžeš, neviem, ako si na tom teraz zdravotne.

cindy35

dik, baby, to ste zlate. dobre padne nestranny pohlad na vec, lebo ked clovek zije v takom ponizovani tak mu to pride pomaly az normalne.

este som si spomenula ako mi povedal, ze kym som bola mladsia a k svetu, tak si so mnou uzivali ini, ti ma nechali a jemu som zostala uz taka opotrebovana.. a pritom to nie je pravda ze by ma oni nechali ale skratka skoncila som s predch.frajerom ja.
a este povedal ze taka baba nie je, co by jeho nechala, ze vsetky on opustil a to ich bolo vyse 50

ale tomu aj verim, lebo sa mu byvale stale vnucuju, videla som sms.. skratka on si vie zeny omotat :-((

carey

cindy35, na tvojom mieste by som ho uz davno poslala do prdele. Vobec si ta nevazi, rozumiem ze ho mas rada, ale chces mat dieta a ked uz tak s niekym kto ta bude milovat. Podla mna je to obycajny zakomplexovany chudak.

Iba Katka

Cindy, ako to dokážeš vydržať? Keby mne chlap spomenul, aká bola jeho ex oproti mne super, tak by som ho poslala za ňou, nech si ide. A keby mi povedal, že mám stehná, ako jeho babka pred smrťou, že som vráskavá a stará, tak asi by dostal facku.

krajkovana

cvik na stehna
lesk.cas.sk
treba cvicit aspon 20-30 kazdy den a vraj vysledok zaruceny. kamoska to odskusala a ja idem zacat tiez

elinkaaa

To musi byt nejaky uchylak ...ja by som s nim nebola ani jeden den ....nieto 4 mesiace ...a ak ti ide len o dieta tak na ulici pobehuje iste lepsi geneticky material ako toto ...vrrrr ....
Skusim ten gel ..pali?....hjm hadam znesiem lebo ja som bielsia ako snehuliak a mna pali aj prejiva konopna mast ....ale za vysusanie nic nedam

cindy35

skoda reci keby som vam mala rozpravat, co vsetko som si uz od neho vypocula. a to sa pozname len 4 mesiace.
napr. ze ked je zena chuda, ze je to znakom staroby. a ze mam stehna ako mala jeho babka pred smrtou.
svojim rodicom zasa na slavnostnom obede povedal, ze by mali porozdelovat majetok lebo ze tento alebo buduci rok zomru.. on niekedy chce byt nasilu vtipny ale uplne nevhodne.. alebo ze so mnou dieta nie, lebo ze nemam dobre geny a dieta by bolel chrbat... lebo mam od sedenia v praci problemy s chrbtom..
pritom on sam je dislektik a ledva uciliste dokoncil.
a hrozne hrdy je na svoj penis a svoju pokozku a ze sa mam dojst nanho pozriet o 50 rokov, ze bude stale vyzerat rovnako..

zuzan-ka

Skús si kúpiť ACG GÉL. Dostaneš ho v lekárni, stojí okolo 4 eur. Natieraj si ho ráno a večer a skús po natretí cvičiť aspoň 15-20 minút a nejaké cviky na stehná. Ten gél dosť páli, keď si nanesieš hrubú vrstvu, tak len na tenko!

elinkaaa

Ja ta normalne obdivujem ....ja by som nedokazala zit s takymto chlapom ....by ma par krat ponizil a vzivote by ma nevidel ...pretoze kvalita cloveka ide z jeho vnutra a nie z obvodu stehien a pasu .....mno ten moj mi furt vravi ze musim zacat viac papat :-) kedze mi prsia sli na polovicu :-) ...a on newe pochopit ze tie male sa mi pacia viac :-):-):-)