"Opäť" oddialenie...

Príspevok v téme: "Opäť" oddialenie...
1snow6

Ahojte mám 16 a potrebujem oddialiť krámy. Mám to dostať na konci lyžiarskeho lenže týždeň potom idem na lyžovačku do welnes hotela a chcela by som si to užiť. Teda ja vlastne teraz ani neviem či to dostanem vtedy jak mám, lebo doteraz mi vždy trošku meškala len tento mesiac som to dostala o týždeň skôr a bola trochu slabšia, inak by mi to vychádzalo na koniec lyžovačky :/ prosím viete mi poradiť ako to oddialiť? len nie antikou. Dakujem :)

zuzi74

Na oddialenie je aj Lutenyl, ten sa berie len raz za den, nieco podobne ako Norethisteron...nie je to antikoncepcia ale tieto lieky obsahuju hormony.
Osobne som s oboma nikdy nemala problem ale ani som ich nebrala ako 16-rocna, bola som v ovela vyssom veku. Urcite by som sa na to vykaslala a nebrala ich, zvlast ak mas slabsiu menstruaciu. Na kazde zenske telo reaguju inak, takze musela by si len zariskovat. A oba lieky su len na predpis.

1snow6

Ja som čítala že je na to Norethisteron. Ved to nie je antikoncepcia. A myslíš že sa to oplatí oddiaľovať kôli lyžovačke, kôli tým vedľajším účinkom. Máš s tým skúsenosti? A keby som aj k tomu gynekologovi tak ma nebude vyšetrovať že? iba by mi to predpísal.

Dadula56

Nie, nie su, vsetko su to hormony rozneho zlozenia. Vedlajsie ucinky samozrejme maju ale neda sa povedat ake presne budu mat na teba. Najlepsie ist na gynekologiu, pretoze ich aj tak nedostanes inak, nez na predpis.