Priatelov kamarat

Príspevok v téme: Priatelov kamarat
halalovka

ahojte,
mam velky problem s manzelovym velmi dobrym kamosom. Su spolu dennodenne, pretoze byvame blizko seba. Ale ja ho uz proste nemozem dalej znasat, je ku mne hnusny, casto ma uraza, pokazi mi naladu... Manzel hovori, ze som hrozne na seba precitlivela, ze on nic nevidi. Netvrdim, ze urazky jeho kamosa su nejake hrozne, ale je to take pomale ubijanie mojej osobnosti, zhadzuje ma... A potom sa kvoli nemu s manzelom hadame, a neviem komu vlastne drzi stranu. MAnzel chce, aby som bola k nemu aj ja taka zla, no mne sa to protivi, preco by som potom chcela chodievat von a hadat sa tam s niekym? ASi by som zostala doma, ale ked mne to neda, nechcem cucat doma, chcem byt s manzelom.

samko r.

Tak sa dohodnite na nejakom signáli, že keď budeš mať dojem že ťa uráža a zhadzuje, dáš to manželovi najavo nejakým slovom, gestom, pohybom a on nech potom vyhodnotí či to bolo v poriadku, alebo nie. A prípadne nech zasiahne.

halalovka

mam 25, este nemame deti. Ale manzel nie je vinny, len si vraj nie je vedomy, ze by ma ten jeho kamarat urazal, ze on to nevidi. Asi som aj ja nanho privelmi precitlivela, neviem, ale vzdy ma proste niecim nastve, pokazi naladu,...

samko r.

No to ti nezávidím. Ale dúfam, že sa nenahneváš, keď ti poviem pravdu, že sprostý je tvoj manžel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tebe drukujem a prajem, aby to konečne pochopil že je ženatý so ženou a nie s kamarátom!!! Aj ja mám kamarátov a kamarátky, ale nikdy sa nesmieme starať do chodu svojích rodín. Osamote si môžeme niečo poradiť, vytknúť, naťuknúť, ale druhému partnera zhadzovať pred ostatnými v žiadnom prípade. Môžem vedieť tvoj vek?

anonymka

Tak ho poriadne odjeb,daj mu najavo ze si k tebe nema co dovolovat.Nehovorim aby si mu nadavala ale treba ho vediet inteligentne odbit a potom si rozmysli ci zacne znova urazat.

halalovka

ved to je to, ze mu toho kamarata nemozem zniest, ale manzel ho ma rad. A chce aby sme si rozumeli. Ale on uz len nieco na mna povie, a ja uz penim. No a najavo davat jeho kamosovi, ze ma uraza? Ked mu odpapulujem, vrati mi to spat, takze zas je len hadka, a zla nalada. A ja nemam za potreby stale sa s niekym handrkovat. Najhorsie na tom je, ze stale ked niekam chceme s manzelom ist, tak vzdy zavola aj kamosa

samko r.

Tak potom mu to treba dať najavo aj z tvojej strany, ale v prvom rade by si ťa mal zastať manžel!!!! Keď to neurobí, moja mienka je taká, že manžel nestojí za nič a nemôžeš sa ani v budúcnosti na neho spoľahnúť. To je môj názor.

halalovka

manzel ma nezhadzuje, to jeho kamarat. A do trojky to sotva, urcite ma jeho kamos neberie ako sexualny objekt.. skor mam pocit, ze tu ide o ziarlivost, ze som sa manzel venuje viac mne a tym prekazam jeho kamosovi, a snazi sa ma asi odohnat

samko r.

Ivka 2, ty sa ho jasne spýtaj, kto mu je prednejší. Ty, alebo kamarát! Halalovka, čítal som to 2x ale neviem, alebo nie je mi jasné kto z tých dvoch ťa zhadzuje. Možno som to zle pochopil, ale mne sa tak zdá /nehnevaj sa/, ako keby ťa chceli "do trojky". Možno sa mýlim, ale skús ich nachytať a budeš mať jasno. Nie si handra, aby ťa manžel zhadzoval pred cudzími! Keď ti chce vynadať, tak len keď budete sami. Pripadá mi primitívne to jeho chovanie.

ivka2

ahoj ja mam podobny problem ako ty, len problem je v tom ze ja mam este len priatela u ktoreho vecne trci kamarat a koli kamaratovi na mna priatel kasle a uz mi ide riadne na nervy..minule ma to tak vytocilo ze som dvihla telefon a zavolala som jeho kamaratovi...a vynadala mu ci nema co robit len u neho doma sediet lebo uz su obidvajadospeli...