Som sám

Príspevok v téme: Som sám
nikto-tu

Mám 17 som z Trnavy chodím na jedno nemenované gymnázium v Trnave a v poslednej dobe som si uvedomil jednu zasadnú vec som sám. Nemám žiadnych skutočných priateľov s ktorými by som mohol ísť von alebo len tak pokecať. Nejakých priateľov mám ale tý za mnou prídu len vtedy ak nie čo potrebujú. Rodičia po mne len kričia nezaujímajú sa o mňa len o školu nikdy si na mňa neurobili čas ani 5 minút. Narozdiel od toho moju sestru rozmaznávajú a kladú na prvé miesto ale nikoho nezaujímam ja. Už som skúsil skoro všetko aby som si našiel priateľov ale už som bez radný.Môj život je len nudný stereotyp, ktorý nikam nevedie. Tento život ma len ničí a ubíja newiem čo mám robiť.

kenanny

podla mna chod na to cez tvoje záujmy , prihlás sa do nejakého kurzu zamerania ktoré ta zaujíma tam nájdeš spriaznenu dušu.

vyplač sa a napíš si na papier ako budeš na sebe pracovat ako si zvýšiš sebavedomie ked do seba investuješ seba prácou.

chod na to cez tvoje záujmy,lyžovanie hudba futbal kresba čo ta zaujíma, počuvaj vela hudby to pomáha.

Nie si sám tvojim problémom trpí čím viac mladých ludí toto tvrdia štatistiky, tvoj problém je typický pre dnešnú dobu,vlemi vela mladých ludi ostáva cíti sa sám, preto si mylsím venuj sa tvojmu hobby a zapíš do nejakého kurzu.

Si zdravý nie jak ja a toto je základ z toho možeš vytažit,vieš si predstavit keby si pri nehode stratil nohu? , alebo ochorel tak že oslepneš , vtedy by si si povedal bože ako dobre mi bolo ked som bol zdravý aký bohatý som bol.

v rodine každej je niektoré z deti preferované v každej,neklesaj na duchu choroba ta nepoložila na lopatky.