Silne kŕče v bruchu ktoré prejdu po jedle

Príspevok v téme: Silne kŕče v bruchu ktoré prejdu po jedle
Ventus

Dobry deň. Už asi týžden pocitujem silné kŕče v žalúdku, je to stale na jednom mieste, asi 5cm nad pupkom,prejavuje sa to najme pobede asi 3,5 hod po obede a to aj ked sa dosyta najem, zaujimave je ze ked sa znovu najem krce ustupia, posledne dve noci som sa na krče aj zobudil, rano trochu ustupia a po ranajkach prejdu uplne a pred obedom znovu prichadzaju, stale to iste... u doktora som este nebol, cakam ze to prejde, stretli ste sa uz s niecim podobnym? DAKUJEM za pomoc!

simka111

ja mam niekedy silne krče v žaludku, lepšie povedane v oblasti pod ľavym rebro, ktore idu až do oblasti žalúdka, je to len počas niekoľko dni do mesiaca, tie dni som veľmi skoro hladna, a vždy s tým prichadzajucim hladom pomaly prichadzaju aj tie krče, najprv ma sem-tam pichne, ale neskor mam už take krče, že skoro chodim ohnuta, nemožem sa poriadne nadýchnut a ked niečo zjem alebo sa napijem, to jedlo mi prechádza žaludkom silnou bolestou, vtedy mi je dosť horuco a celkovo divne... väčšinou to mam okolo obeda, potom sa idem najesť, lebo mi to pomože ale počas a po jedeni sa mi krče zhoršuju a asi pol hodinky po najedeni je všetko OK.. nechápem tomu, jem pravidelne, nehladujem, nedržim žiadne diety..

nirv

Ja, myslela som si že tam mám vred. Donútilo ma to pravidelne jesť. Asi po roku to prestalo. Mal by si ísť ku lekárovi. Ak tam máš vred a praskne ti, tak to nebude nič moc. Neviem či sa na to aj nedá umrieť. Ked praskne.