Dá sa zakúpiť maturitu?

Príspevok v téme: Dá sa zakúpiť maturitu?
nelllinka

Dobrý Chcem sa Vás spýtať že či sa dá zakupit maturitu?
nekto ci mate stým skúsenost?
Neze by som bola sprosta ale robim modeling naplno a nemam moc casu som individualne a bojim sa ze to nezvladnem dotiahla som do 4 rocnika sice dobrymi znakami ale bohuzial sa bojim ze tie 4 roky nezvladnem sa naucit rychlo za nejaky tyzden?!este ani prví pol rok nemam dokoncenu bohuzial som sa dostal aj do nemocnice to mi este zhorsilo
tak prosim o radu
Dakujem

Sasena 10

Ja tieš potrebujem nutne maturitne vysvedcenie ,nakolko ho potrebujem koli praci ...tak som zacala studovat ,ale mam nato este 2 roky tak zrejme pridem o pracu....Ked som bola mlada tak som kaslala na skolu ...A teraz sa mi to vratilo ..tak mi treba

realista

Polovica policajného zboru má kúpené maturity a o mestských policajtoch ani nehovoriac. U nás je jeden bývalý smetiar v mestskej polícii, tuším kominár?
U dopravákov máme chlapca čo v meste predával drogy a bol aj v podmienke za túto činnost.
Ak chceš tú maturitu použit na lepšiu pozíciu , tak to urob bez váhania, samozrejme ak sa v dnešnej dobe kúpit ešte dá.
Môj známi v zahraničí získal štipendium na zmyslenú maturitu , ktorú si vyrobil sám doma a vyštudoval IT a je z neho Ing.
osobne si myslím, že maturita je fraška a strácat čas dva roky za nejakú nadstavbu je nonsens. Asi ako bola kedysi vojna. Rok života preč a nikomu to nič nedalo.
Vôbec sa tým netráp a nečítaj tie bludy na nete. Porovnávat kúpený,vodičský preukaz kde človek reálne riadi vozidlo v premávke s nejakým zdrapom papiera o maturitnej skúške ? Ono tá maturita je človeku aj tak na nič, ked následne nezvládne štúdium na univerzite ,alebo nebude zvládat post napr. v spomínanej mestskej polícii, kde akurát tak, tí šašovia derú štátne topánky.
Inak ja osobne som ešte človeka s kúpeným vodičským nestretol. Ked som robil VP ja, tak tam vyliali hned troch za neúspešné testy a šoférovat vedeli dobre.

zlatka6

Dobry den,chcem sa opytat ci mate niekto skusenost ako ja ze odchodila som si 4roky na strednej skole a napirala som si aj pisomnu maturitu,len k ustnej som sa uz nedostala,cize mam zakladne vzdelanie.Chcela by som vediet ze keby si chcem tu maturitu dokoncit(je tomu uz 7rokov )ci studujem uz len ten jeden rok posledny,alebo musim zacat od prveho rocnika.Za vase rady vam vopred pekne dakujem ;-)

P-girl

všetko sa dá presne ako napísal Mimulus.
Ale myslím si, že keď niekto kto nevie ani poriadne písať by si maturitu nemal kupovať.

A Tianrada... ani kuzele si nespravila a chces vodicak ? Presne kvôli takýmto ľudom bývajú autonehody. Za opakovanú skúšku zaplatíš menej ako za zaplatenie celého vodičáku.

neskusena

tak ak si nepresla kuzele a chces si "kupit" vodicak a isto rovno do premavky, tak to je naozaj super napad.
dufam, ze ta na ceste nestretnem.

tianrada

Ahojte ... mam problem robila som vodicak vsetko som urobila na 1 tku, ale kuzele som nepresla :-( .... zase ist na vodicky to radcej zaplatim a viem ze mam. . . .. neviete ci sa to da kupit vodicky ?

lost

Ked ta neprehodia, tak preskocis..

ale uz mu sibe.. toto sa opakuje rok co rok, taketo temy.. uz som stratil pojem o case a som zrely do dochodku.

Ked neprskocis, prehodia ta !!!

ja som blby, neucil som sa nikdy prakticky, neucil som sa na matirutu (mal som ineeee veci na praci) ale predsa som ju urobil :D staci taktizovat, pokial to nie je z matematiky..

kupit sa da vsetko, ale budes a potom vediet pozriet do zrkadla ? cely zivot klamat ludom do tvare ze si zmaturovala? ci pockas na premlcaciu dobu a potom im povies "vsak som si kupila, nemala som cas"

A myslis ze tvoji spoluziaci cas maju? To znie ako keby ty si numero una a ostatok ziakov nic..

A potom ze preco ma kazdy parkovaci preukaz, preco ma kazdy socialne davky atd.. :D

haluze, ved kup, chod za riaditelkou s tisickou v obalke a mozno budes mat stastie..

relaxxxxx

neviem aky odbor studuju tvoje exspoluziacky, ta matika sa na manazmente az tak do uvahy neberie, ale nemas sa co stazovat, pravdepodobne mas serioznejsiu skolu, a radsej vychodit taku na ecka, nez tn a podobne s cervenym diplomom, uprimne ja z tej skoly potrebujem iba titul, kvoli postupu v praci, ty si snad z tej skoly aspon odnesies viac vedomosti, ci nie?

bevas

nemyslim si, ze sa v tn zmenili pomery. ale je pravda, ze to viem len na zaklade JPP. studuju tam momentalne veselo spoluziacky, ktore nevedeli spocitat ani jednoduchy zlomok.a maju Acka zazracne. urcite si vstupili do svedomia a rozumu, ktory nemaju, a ide im to.
celkom ma to tesi, ja si derem dusu kvoli aspon Ecku na kybernetike, slecna podozrivo ma z matiky za A a buducnost je neista.
ale tak, ked mi raz bude skvrkat v bruchu od hladu budem sa aspon tesit, ze som bola ,,poctiva,, studentka;)