Staré správy

Príspevok v téme: Staré správy
znechutená..

zdravím. pred chvíľou, keď som upratovala, som našla v garáži starý mobil. Skusila som ho dať pod nabijačku, nabil sa a vložila som doň svoju kartu, bol to mobil mojho priateľa. Našla som v ňom správy z júla 2011, vtedy sme boli spolu pol roka. Mal tam dve ženy, s ktorými sa pravidelne stretával, mal tam správy - milovanie v búrke či čo, podlomili sa mi koléna, a nemôžem sa spamatať z toho, som 7 mesiaci, strašne nervy mam, až sa trasiem. Ja iem, že s tym nič teraz neurobím, on je práci, pred chvilkou mi volal, a len tak som sa musela zdržať aby som mu nič nepovedala. Ako sa ukľudniť?

cica987

fu.. tak to ti vážne nezávidim. Neviem si predstaviť čo by som spravila ak by som sa ja niečo také dozvedela. Ale či už by som čakala dieťa alebo nie, nedokázala by som žiť s chlapom ktorý ma podviedol. Veď predsa ak to spravil vtedy, a ako píšeš viackrát, čo mu bráni v tom aby to nespravil opäť? Vlastne nemáš ani istotu že to nerobi aj v súčastnosti.. Radšej od neho odísť teraz keď bábätko ešte len čakáš, ako odísť až keď bude malé na svete, prípadne bude staršie a bude to všetko už reálne vnímať. Ale určite si to nechaj vysvetliť. Možno ten mobil niekomu požičal a ten pisal tie správy.. ako dlho už ma nový telefón? Ale zas nedaj sa oklamať. Dúfam že máš niekoho ku komu môžeš ísť.. či už rodičov, čo by bolo asi najlepšie alebo priateľov.. Držím ti naozaj veľmi prsty, nech nakoniec dopadne všetko dobre, dúfam že sa to vysvetli. Daj potom vedieť ako to dopadlo..

vebe

Nechaj si to prejst hlavou, neries to za horuca. Chapem, ze je ti na nic, ze sa cela trasies a co ja viem co. Ale, bolo v 7/2011, su to spravy v jeho mobile. Do mobilu ci do posty tomu druhemu sa predsa nechodi. Okrem toho, skus objektivne zhodnotit vas vztah teraz, v 2/2013, ci je dobry, ci mas nejake podozrenie. A hlavne, si v 7 mesiaci,.cize na ceste je vase dieta. Poriadne si zvaz, ci to skutocne ides riesist, ci sa v tom skutocne ides vrtat, ci ti to stoji za to, alebo ci sa dokazes nad to povzniest. Ja neviem, nepoznam ani teba ani tvojho priatela. Ale zostat sama s dietatom kvoli neicomu co bolo v 7/2011 a mozno tak jak prislo tak aj odislo. Zvaz si to. Urcite mu nic nevypisuj, nic neries cez telefon, nechaj si ochladit hlavu. V bruchu mas jeho dietatko a to budes mat na cely zivot, radosti aj starosti

TinaM

Laara, ano suhlasim, zaciatky vztahu maju byt v oblakoch, ale nie kazdy sa tak zacina. A co jej poradite? Opustit ho hned z fleku a zostat sama matka? Bez vysvetlenia, nic?

ka3na

myslim si to iste co Laara....pochybujem, ze mu bude autorka opat schopna verit resp. ja by som nemohla a bez dovery neni vztah!

Laara

TinaM, no vztah na zaciatku by mal vyzerat asi tak, ze sa dvaja spolocne vznasaju na oblaciku bez dalsich tretich osob..co je toto za chlapa? nevazil si ju hned od zaciatku..ja neviem, mne by uz tuto neslo uz ani tak o tu neveru, ale o to, ze to predo mnou tajil, ze ma klamal..zakladal si so mnou rodinu a pritom celkom v pohode zije so svojimi tajomstvami..ako bude moct takemuto cloveku este ona niekedy verit? co to bude za zivot? uz to navzdy ovyplyvni ich vztah..a do akeho vztahu sa teraz narodi to male? ano, kazdy robi chyby..no za chyby sa plati

TinaM

Laara, nevies, aky mali zo zaciatku vztah, takze tazko sa to posudzuje. Neospraveldnujem ho, to vobec nie, ale chyba sa moze prihodit. Pokial sa ustalil a rozhodol sa milovat a venovat sa len jednej zene, tak potom je to chrapun, co zo zaciatku nevedel, co so sebou, ale mohlo by to mat buducnost. Ak v tom vsak pokracuje, tak amen tma, to je zle. Ak sa ale napravil, nevidim dovod, aby svojej partnerke lamal srdce jeho starymi hriechmi, ak ich uz potom nezopakoval. Podla mna "co oci nevidia, srdce neboli" ma nieco do seba, a uz vobec- na co by sa priznaval, ak im to odvtedy klapalo a on to uz neopakoval? Ved by jej zbytocne ublizil.

No ale, ked je to uz vonku, treba ho konfrontovat. Ja by som vela nehovorila, len by som mu dala ten mobil a cakala...na jeho vyraz, na to, co zo seba vykokce. Baba je tehotna, stres jej vobec nepomoze a zurivost uz vobec nie.
Velmi drzim palce, aby to dopadlo v ramci moznosti co najlepsie. Netrap sa zbytocne, nevytvaraj si v hlave mozne scenare, ktore ta teraz nicia. Pockaj na to, co ti povie.

Laara

stare veci? bol s tebou len pol roka? tak dakujem pekne za takeho chlapa, ktory ma podvadza uz na zaciatku vztahu..su to mozno stare veci, ale veci, ktore jej umyselne tajil az doteraz a ako najvacsi cynik jej v ramci ich rozpravkoveho zivota v klamstve spravil este aj dieta..zasnem, ako su niektore "zeny" schopne neustale ospravedlnovat a tolerovat partnerovu neveru..v zivote..nie som nejaka handra, ktorou moze niekto vytriet zem