Neviem sa vyrovnat s jeho neverou

klasik12321

Viete co mi napadlo? Ze ked sa tu kritizuju chlapi, ako sa nevedia udrzat na uzde, tak sa treba zamysliet aj nad tym, ze su neverni s inymi zenami a teda ani zeny sa nevedia udrzat na uzde. Cize netreba to zovseobecnovat a kritizovat chlapov, ale len konkretnych jedincov (chlapov aj zeny), ktorych moralna uroven sa rovna zumpe. Je to teda skor probem toho, ked sa daju dohromady dvaja ludia s rozdielnymi moralnymi kvalitami.

Haha xx

Mimulus som chlap ale s tebou vobec nesuhlasim. Trepeš hlúpostí. Ja by som to tej svojej ak by bila tehotna neurobil. Zakladtelka je vinna ze on chrápal s ino.u kým ona je tehotná?

Leela333

Iba Katka, viem. Na vine sme my ženy. Keď nemôžeme chlapovi dopriať, musíme predsa rátať s tým, že pôjde za inou. Veď by chudák explodoval.

Čiže keď je muž taký slaboch, že miesto riešenia problému sa vyspí s inou, je to samozrejme chyba jeho ženy.

Dadula56

Takze za neveru moze aj ona...zaujimave. Mozno moze, ale tu je dolezite to, ze pan MANZEL a OTEC, namiesto toho, aby problem s tym, ze mu nieco tam chyba (ak mu vobec nieco chybalo) riesil rozhovorom ako civilizovany clovek, ktory teda dobrovolne nadobudol tento status manzela a otca (alebo ho snad nutila s pistolou a rucnym granatom?pretoze ak je to nadobudnutie dobrovolne, mal by sa tak aj spravat, lebo tu uz akosi penis nebude to hlavne podla coho sa ma muz rozhodovat) si vybehol slobodne von a zasunul si, kde sa mu ponuklo. Takto sa zodpovedny, dospely clovek nesprava. Ale asi bolo pohodlnejsie si najst nejaku lahku devu, nez zacat problem riesit doma, lebo to by musel mozno aj on vyvijat nejaku snahu. Bolo jednoducho nad jeho sily sa zachovat cestne a vyspelo. A toto vsetko v 9. mesiaci tehotenstva jeho manzelky. Jedine co mu chybalo bolo lestenie ega a ina vagina, prostrednictvom ktorej si ho lesti. To manzelka poskytnut nemohla. Ak by mu chybalo nieco ine, riesil by to inak. A ak takto riesil, z emu chyba komunikacia, tak to je velmi zvlastne riesenie. Dufajme, ze si po tom sexe aj dosyta pokomunikoval.
Ospravedlnujem sa, ze neradim k teme, ale ako si to tu niektori vedia sikovne ospravedlnit ma dojima.

Klasik12321

Co sa tyka sexu pocas tehotenstva, tak kazda zena ma usta - moze sa o tom s chlapom porozpravat a vyhovorit mu to - polosarkazmus.
Na druhej strane si vela zien vie doslova odtrhnut od ust, aby mohli mat deti - vtip :)

nestastna200

Ano to by som pochopila keby islo len o sex ale on ma opustil vtom najcitlivejsom obdobi!!Chcel zacat zit snou.Potom mu asi nieco docvaklo a vratil sa kumne.Ale aj tak ma to stve a trapi...

Iba Katka

Leela, ale veď tehotná manželka mu nemohla dopriať toľko sexu a také polohy, ako by si chlap želal, takže je normálne, že si nebude tak dlhú dobu honiť a nájde si inú. Sarkazmus.

Mimulus

Už teraz s tým nespravíš nič, pretože dôvera už nikdy medzi vami nebude a už sa to asi nebude dať obnoviť. No zisti si ešte predtým ako sa rozídeš čo si urobila zle. Pretože máš na tom aj ty podiel. Aký? Nedostatok komunikácie? Nevšímavosť?kto vie?

Leela333

nestastna, aspoň sa ti ospravedlnil, robí niečo preto, aby si mu odpustila a neopustila ho? Lebo som to nikde nepostrehla.

Niežeby to pomohlo, ale nejak ma zaráža, že to celé vyznieva, akoby to on bral štýlom: no a čo, stalo sa.

V každom prípade, ak mu nevieš odpustiť, nemá to zmysel. Ani pre deti, ani pre tie šťastné roky, čo ste predtým určite mali. Nikdy už nebudeš šťastná, lebo si u teba navždy zničil tvoju dôveru k nemu. Vykašli sa naňho a nájdi si muža, čo si ťa bude skutočne vážiť.