prípravok na chudnutie Emulips

BAKARKA

AHOJTE kočky tak ja mam tiež skúsenosti zo zázračnými kvapkami na chudnutie ale musím sa priznať prva flaška nič moc ani gram iba som si všimla kus sa mi vyformovala postava po malom synovi sa mi postava pokazila a neschudla som ani gram potom som to mesiac vzdala ale po mesiaci som sa knemu vratila stým že som zmenila jedálniček jedlo bez tuku a pitný režim a fakt som schudla nie vela ale schudla a teraz pokračujem 3 flašou tak uvidíme manžel ma obavy aby som si nahodou nenašla nejakeho nápadnika takže asi vyzerám lepšie ako pred troma mesiacmi aj ked si myslím že bohviečo som neschudla ale tie úbytky tukou fakt pozorujem takže ten proces chudnutia je dosť zdlhavy teba byť trpezliva a neprejedať sa a každe telo je inea u každeho to funguje inak .Ale dôležite je to že sa fakt cítim dobre a ani migrénu už nemam a to som mala 18rokov a konečne je koniec bolesti hlavy .Držím palce a nevzdávajte sa a hlavne si musíte veriť a vsugerovať si to áno schudnem...

montua

Dobrý den prajem, nedá mi nereagovať na dané príspevky o emulipse. Ja emulips užívam už vyše roka a som sním spokojná. Po 2,5 týždnoch som schudla 2kg. Velmi mi pomohol s trávením a vôbec nemám nafúknuté brucho. Emulips funguje perfektne. Je úžasný produkt, uľahčuje trávenie tukov prijatých v potrave tým , že ich rozkladá do ľahko stráviteľnej podoby a potom sú prirodzenou cestou vylúčené z tela von.
Má i iné prospešné vlastnosti.....ja som uviedla len túto jednu, ktoré má za následok chudnutie aj keď emulips nebol vyvinutý na chudnutie!!!!. Hodne ľudí s ním schudlo. /No nemusíte s ním schudnúť./!!!
Na chudnutie bol vyvinutý Emulips Slim - čisto bylinný spaľovač tukov. Predtým je ale dôležitá cca 2-3 mesačná očista - užívane Emulisu, OK ALfy a OK Omegy.
No je možné, že i vy schudnete aj len s Emulipsom. Veľmi dôležitý je pitný režim, a to min. 2,5L tekutín denne.

Je to naozaj rôzne. Každý človek je iný, u každého to prebieha inak.
Na stránke www.emulips.cz nájdete medzi skúsenosťami aj moju známu Ivonku Chloubovú, ktorá schudla 21kg, teraz má dolu určite min. ďalších 7. Ona najskôr pribrala 4,5 kg /trpela rôznymi zdravotnými problémami/......, no potom, nádherne chudla.
OK ALfa a Ok Omega majú tiež veľmi dobrý vplyv na trávenie
Ak by ste mali akékolvek otázky kludne ma kontaktujte. Iba chcem povedať že výrobky ako aj emulips užívajú aj moje deti a účinky su fantastické.
www.okg-fit

sjuzn:kjuhik

Ja som emulips uzivala asi tri mesiace a schudla som 5 kil. Vobec nezalezi na tom, ci jete vela alebo malo, ale na tom CO jete, ked jete malo ale tucne alebo vyprazane, alebo nevyvazenu stravu, tak emulips nepomoze na scudnutie- bude mat problem s tym, aby tie tuky spracoval

ivaada

Práve som ho doužívala a ani ja som neschodla ani gram, ale pomohlo mi to aspoň pri trávaní.Cítim sa tošku lepšie.

rasto

zeny, preco verite reklamam na chudnutie? klamu vas, zmykaju z vas peniaze a vy sa napriek tomu zaujimate o kazdy novy pripravok, ktory zbadate v reklame. ved si z vas uz musia robit v tych firmach srandu, sory ale fakt nechapem, co vam je.
ziadny pripravok na chudnutie neexistuje

petruv

Ohledne Emulipsu bych si dovolil poznamenat, že se jedná o produkt, který především stabilizuje metabolismus a ulehčuje játrům. Hubnutí je jeden z možných vedlejších efektů. Pokud máte zájem o informace rád je podám.

ela

Tak prečo také zavádzajúce reklamy, kde Vám sľubujú zázračné úbytky váhy, bez cvičenia, bez obmedzovania jedla? Nech napíšu skutočnosť. Ja som Emulips užívala mesiac. Cítila som sa po užití dobre, aj keď som nikdy nemala a nemám sklony prejedať sa, nemávam pocit nafúknutia, nekúpila som si ho na uľahčenie trávenia, pretože nemám problém s trávením. Ostalo mi pár kg nadváhy po pôrode, ktoré nechcú ísť dole napriek obmedzovaniu sa v jedle, vôbec nejem sladkosti, pohybu mám dosť, tak som si chcela dopomôcť Emulipsom, ale ničoho som sa nedočkala - neschudla som ani gram. Asi musím počkať, čo prestanem kojiť, aby sa mi vyrovnala hladina hormónov a hádam potom začnem chudnúť. Na každého rôzne prípravky pôsobia inak. Na mňa Emulips nezabral.