Cez PN chodim do prace

Príspevok v téme: Cez PN chodim do prace
tetus

viete mi niekto poradit s mojim problemom? lyzovala som a natrhla som si vazy v kolene. Bola som u doktora a dal mi PN. Som zamestnana, ale nemozem si dovolit nechodit tak dlho do prace, takze do prace chodim. aj tak iba sedim a moju pracu mozem vykonavat na 100%. takze v praci som ani neodovzdavala PN. Ale mam zivotnu poistku a tam mam poistenu PN. Ako sa to vybavuje v poistovni, kde mam zivotnu poistku? Mozem dostat peniaze zo zivotnej poistovne za PN, aj ked som v praci nenahlasila PN? pojdem s marotkou iba do socialky si ju nahlasit a to staci? dakujem

ni-ka

tetus-ak chodis do prace,nemas narok ani na nahradu uslej mzdy pri pn zo zivotnej poistky, ani na nemocensku zo socialky. Ukonci co najskor pnku-oznam lekarovi ze chodis do prace.On ma kopiu tvojej pnky, tak aby si nemala problemy.

hm...

tetus, asi dostane vyplatený úraz z poistky na základe PNky, bolo treba uzavrieť zmluvu aby tam PNka pri úraze nefigurovala.

nirv

Čomu cudzojazycnemu? Ty chces peniaze za pn, alebo za úraz? Lebo ak v práci nie si pn, tak čo chces od poisťovne doplácať?

tetus

tomu prvemu cudzojazycnemu ani nerozumiem, ja pisem po slovensky. ale ja nechcem ziadne peniaze zo socialky. Len mam zivotnu poistku,kde si platim aj to,keby som bola nahodou pn.

fero11111

riadna prepinacka toto :D:D:D

a takyto riadia firmy ludi svet

brutal jak sa mozes vobec neico take pytat ? prepina ti ci co ta bud jedno abo druhe ne aj stamat aj stamat cches peniaze? sak ta mozu stihat za podvod napr. uz ked by sme isli do extremu

lol ludia dakedy nechapem ci si prdel robite ci je to naozaj ...

ni-ka

ako mozes ist do socialky nahlasit pn,ked chodis do prace???pnku nahlasuje zamestnavatel,nie ty.
PN ti vypise lekar,jeden papir ma on,jeden ty a jeden das v praci.Desat dni ti plati pnku zamestnavatel,potom ju posle na socialku a pn ti potom platia odtial.
Radim ti zrus pn alebo ostan doma...

nirv

Naco si si pýtala pn ked chodíš do práce?? Pn je mizerne platená. Nenahlasuj pn, nech ti zamestnávateľ normálne zaplatí, preboha. A ked ti príde kontrola tak čo??