poziadanie o ruku

nora

tak to je dobry sok,ze sa do takej veci niekto miesa,lebo ten chudak chlap jej mozno chcel to najlepsie a tu sa to schyluje do primitivnych spekulacii....

očko

Važené, vie o tom váš šéf, že nemáte nič na práci, len zisťovať, či má byť prsťeň kúpený pred alobo po požiadaní o ruku. Neznepokojujte kolegyňu, ale jej poprajte šťastné manželstvo a pracujte.

sii

no ja som prsten dostala, musim pravdu povedat bola som prekvapena ale bola to krasna chvilka na ktoru by som nechcela zabudnut.
Ja by som si bola vybrala uplne iny prstienok ale je to od mileho a je to akysi symbol takze som s nim spokojna, ba dokonca ho musim nosit na prostredniku alebo na malicku mi pada ale to nie je dolezite na malicek aj tak pride obrucka hehehe

No a myslim si ze by ten prsten uz mal mat kupeny a predtym uz nejako nenapadne vyzvedat aky by sa jej pacil atd.
Moja kamoska tiez uz prstienok dostala.

ariela

Podla mna je to uplne normalne.Ja som si tiez bola vybrat snubny prsten, ved ho predsa budem nosit ja. V niektorych zlatnictvach to robia tak, ze ked snubenec kupi prsten a bol by maly alebo velky, tak ho nevymenia.Ale zase v niektorych to robia tak, ze ak nastavajuci kupi prsten a jeho milej nie je dobry, nie je to problem zamenit za inu velkost, dokonca za uplne iny prstienok.Ide o ten symbol, ze ona dostane prsten/nehladiac na to, ci sa jej paci a ci jej je dobry/.Takze ja som vyberala sama s nastavajucim a bolo to este vacsie vzruso, ako keby mi ho dal niekde do polievky chi-chi-chi.