Dostanem opäť menštruáciu?

Príspevok v téme: Dostanem opäť menštruáciu?
97Lenka17

Od začiatku školského roka som schudla vyše 10 kilogramov, a od decembra som nemala menštruáciu, práve som dojedla hormonálne tabletky, ktoré som užívala tri týždne a teraz by mi mala prísť, ale neviem, čo ak nepríde?.. Mala som 62 kg na začiatku celého tohto, potom som extra rýchlo schudla na 50 kg, teraz som to vyškriabala na 52 kg, aj to sa každú chvíľu napchávam, lebo som hladná, ale konečne cítim aspoň hlad, myslím, že prekonávam anorexiu, pretože moje BMI je dosť mizivé 16,6 a stále som sa asi 4 mesiace každý deň stále vážila, nič som nejedla ale vôbec nič, šibalo mi z toho ako veľmi chcem byť ešte stále chudšia, ale minulý týždeň som sa pozrela do zrkadla a povedala som si dosť! Už mi aj kosti vidno, tak som zobrala sladkú makovú buchtu a už sa ich neviem dojesť a je mi to jedno, len strašne rada by som už mala menzes. Nevie mi prosím niekto povedať, kedy mi príde? Príde až keď priberiem naspäť všetko? Mám 177 cm a momentálne 52 kg a menzes nikde :// a pritom mi chodil každých 28 dní :(

97Lenka17

Ahojte, už som včera konečne takmer po 3mesiacoch dostala menzes, je silný jak sviňa, ale som strašne šťastná :) ďakujem všetkým, čo ste sa pustili do konverzácii :)

RNG

Na hormonalne problemy pomaha brat yam, 2 gramy denne. Ale pomahaju aj aj damiana, black cohosh, pupalkovy olej a Dong Quai(angelika cinska, adaptogen vyborny pre zeny)
Pri menzese sa cast tkaniva vstreba a cast odlupi. Ked mas primalo zivin(anorexia, hladovky) v tele, tak sa moze stat, ze sa vsetko vstreba a nezostane nic na odlupovanie.
Neber to ale ako nejaky velky problem. Prinutit telo, ktore nechce nic olupovat nie je zdrave.To je adresovanie symptomu, nasilne, ale nie korena problemu.

Maoam

1. psychoterapia, dlhodoba

2. na MS si este pockas, tip: dodaj telu dostatok tukov, MS sa dostavi rychlejsie (mozno za par mesiacov, ale vzdy lepsie, ako rok-dva-tri)

BMI by si mala mat aspon 18,5, aby si mala MS

dl

preco tak prchko a podrazdene reagujes? ved nikoho to neobtazuje, keby ano, tak ti ani nenapiseme, naopak my ti len pravdu vravime, ktoru asi nechces pocut alebo sa jej bojis lebo reagujes ako reagujes. samozrejme ze sa ti menzes nevrati hned ako priberies spat 3kg (alebo kolko), budes cakat velmi dlho nan.. neviem v com este ocakavas nasu pomoc, napis konkretnejsie a ak budeme vediet, tak pomozeme

97Lenka17

Ververka, ďakujem, ja som chcela len aby ste mi pomohli, ale keď to tu viacerých obťažuje, tak prepáčte, ale naozaj by som bola už šťastná keby ho mám,

Maasmolu : vieš, teba asi nikto v škole nekopal denne do brucha, tak nevyskakuj, inak ďakujem za radu

ververka

Lenka tak ak s tym chces bojovat tak sa nelutuj a rob vsetko preto a nielen ospravedlnovat si to preco si to robila. To vie kazdy. Vela stastia.

massmolu

ako sorry-kto ti to znicil? Niekto ta drzal zamknutu o hlade? Na menzes si pockas, pretoze co si si nicila niekolko mesiacov, to nenapravis behom par dni, ci tyzdnov
este je moznost umelo sa tlacit hormonmi od gynekologa, tie ti vsak nevyvolaju spontanny cyklus, len navodia cyklus falosny-proste napodobnia menzes. Ovulacia vse vplyvom tychto liekov nenabehne.

97Lenka17

Bohužiaľ v spoločnosti 16 ročných teenegerov, ktorí sú všetci dokonalí a posmievajú sa len kvôli tomu, že niekto nie je tak pekní ako oni? :/ celý život som vystavená posmechu a utláčanie a zašlo to až sem a chcem s tým bojovať. ://

dl

pri vyske 177cm si mala pocit ze je 62kg extremne vela a kazdy si myslel ze si prasa? to sa pohybujes v akej spolocnosti..