Tučné stehná

Príspevok v téme: Tučné stehná
Saša

Ahojte, prosím, chcela by som nejakú radu... mám tučné stehná a neviem z nich schudnúť. Vždy keď držím dietu tak schudnem z brucha, lýtok, rúk ale zo stehien nikdy. Nechápem to a už ma to naozaj štve pretože tento môj boj trvá už roky. Prosím, ak mi viete pomôcť tak mi napíšte, kľudne aj nejakú drastickú dietu, rozhodla som sa že kľudne nebudem jesť ani týždeň ak je to potrebné. Ďakujem všetkým :)

Ošetrovateľ

Začnite behať deň čo deň a v lekárni existuje liek na chudnutie ktorý sa používa vo fitness je drahší ale veľmi účinný L-Claritine 500 mg vo forme šumivej tablety. skúste vädšine ľudí to pomolo.

bevas

ja som spojila zdravu stravu s cvicenim a na stehnach neubudlo ani cm, iba ich mam ako dorske stlpy svalnate.
a to som necvicila nejako namahavo... 5x do tyzdna beh 30 min plus 20 min posilnovacie cviky na cele telo.
vsetko slo dole len nie tie stehna.

lea128

Milujem take nelogicke prispevky ako je tento, ty si myslis, ze chudnutie ti takto pomoze? Akurat potom budes len totalne vychudnuta na kost pri drstickej diete. Mozes akurat cvicit, aby si si vytovrila sval a stehna tak budu vyzerat chudsie. Dobry je spinning, cviky vo fitku urcene na vnutorne a vonkajsie stehna aj beh je fajn. Alebo aj cviky doma na spevnenie stehien. Ale je to vec aj genetiky, takze si uvedom, ze nemozes cakat, ze po cviceni budes mat stehna totalne chude ako si predstavujes...