Kamarati?

Príspevok v téme: Kamarati?
pedrooooo

caute, moj problem je v tom, ze zacinam mat iny pohlada na niektorych mojich kamosov, su fajn, nepodrazili ma nikdy, ale zaciname mat iny pohlad na zivot, v mladosti to bolo fajn tiez som vystrajal, ale uz sme starsi, ja uz sa posuvam inam a oni stale akoby ostali v tej mladosti, sedia doma, piju pivo, vecer do krcmy, praca nestála, nechcem sa na nich vys*at, ale ich nejak motivovat, ze zivot sa da zit aj lepsie, myslite ze to ma zmysel, skusat ich motivovat, zmenit ?

takajedna

kamarat skusal motivovat jedneho kamosa, ktory nepozna nic ine len alkohol...a nepomohlo :) clovek si musi uvedomit sam,ze nieco vo svojom zivote chce a musi zmenit...ked mu taky zivot vyhovuje,tak to nezmeni aj ked sa na mihalnice postavis...

nirv

Súhlas s príspevkami, ak sami nechcú, tak ich nenamotivujes. Môžeš ich sem tam niekam zavolať, môžeš im povedať čo robíš, ako si to dosiahol, tj ísť im príkladom, ale vysvetlovanim a presviedcanim nič nedosiahnes. Závisť je silnejsia motivácia :) najmä na SVK

lost

:D

tazko ich zmenis

ser na nich (komu niet pomoci, tomu niet rady, ci naopak..) a sustred sa na seba, tj. investuj energiu o seba.

VER MI, oni budu doliezat neskor a prosit o radu ako si to dokazal..

najdi si rovnocenneho/nych kamosov..

Dadula56

Ty ich nezmenis, este budes ty ten zly. Oni k tomu bud dojdu sami alebo aj nedojdu.
Zajdi s nimi obcas na to pivo, ved to neuskodi, ale asi sa budes musiet na kamaratsva orientovat uz inym smerom.

blecha

ja som niekoľko rokov strávila s jednou partiou chalanov, ale ako prišiel nový priateľ, tak sa náš kontakt minimalizoval. Teraz je to už len také, že sa pozdravíme, pokecáme na ulici a to je všetko.

Tiež mám však pocit, že oni ostali tam kde som ich nechala.

A či to vieš nejak zmeniť? Asi nie ... to záleží len od nich. Podľa toho, kam sa chcú dostať, ich ciele, aké budú mať partnerky. To je čo ich ovplyvní v ich životnej ceste. A ešte aj životné situácie.

Ale hlavne mysli na seba a choď za svojimi cieľmi, oni sú zodpovední sami za seba :)