Potrebujem sa odlubit

Príspevok v téme: Potrebujem sa odlubit
Miau1

nema niekto dobru radu? Doteraz neskutočne lubim byvaleho, neviem prečo, ale neskutočné ma priťahuje uplna chemia... horšie ze sme sa stretli pár dni dozadu a uz ked som naňho po skoro roku nemyslela, teraz sa to vsetko vo mne prebudilo odznova..neviem jak ma berie on ale vypisujeme si do rana od stretka kazdy den..aby to nebolo jednoduché on ma priateľku, ja priateľa.. nemôžem si pomôcť srdcu neviem rozkazat, najhoršie je ked niekoho milujete napriek všetkému a neviete jak to berie druha strana a bojim sa toho..dávali sme sa dokopy rozchadzali predtým a naposledy to skončilo tak ze on sa rozhodol zo dňa na den ma ignorovat..toho sa bojim ze by sa to stalo zas a ja by som stratila uz asi vsetko..kazdy rozchod ma neskutočne bolel a mám strach ze uz nikdy nebudem tak šťastná jak vtedy s ním...da sa vôbec odlubit alebo ako si pomôcť?

mima.0

podľa mňa je úplná blbosť vracať sa v takomto prípade k bývalému. Treba ísť dopredu nie sa vracať dozadu, hlavne keď ti ten človek ublížil a nevieš ani čo cíti on. Zažila som niečo podobné, no aj keď viem že každý je iný nikdy by som sa k nemu nevrátila. Jeho smola, môže ho mrzieť o čo prišiel keď ťa ignoroval a ty si sa trápila.

Agnes999

Mozno si si svojim terajsim dobrym priatelom moc ista. Ja som si tiez myslela, ze priatela nelubim. Ale ked sme sa rozisli, tak strasne mi chybal, ze som nemohla normalne existovat a zistila som, ze ho moc lubim.

mima.0

A prečo musíš byť s niekým z nich? Keď tvojho priateľa máš iba rada, tak ho zbytočne netráp, ale keď vieš čo ti spravil bývalý, pravdepodobne ti to spraví znova a budeš sa zasa trápiť, o to viac že ho tak miluješ. Tak si daj chvíľu pauzu od oboch, utrieď si to všetko v sebe a možno príde aj niekto tretí kto to vyrieši. :)

Miau1

Neviem co je lepsie? Byt s niekym s kým vás čaká dobra budúcnosť ale máte ho len radi alebo byt s niekym pri kom nemáte istotu ale milujete ho najviac na svete