Veľké brucho

Príspevok v téme: Veľké brucho
SunshineNi

Ahojte :)Posledný rok bol pre mňa veľmi ťažký a následkom stresu som schudla. Všetky veci sú mi veľké, prsia sa mi rapídne zmenšili, nosím už len lambády. Stravujem sa zdravo, stravu mám pestrú a vyváženú, keďže som celiatička dávam si pozor na to, čo jem a do jedálnička denne zaraďujem ovocie a zeleninu. Čo sa týka vody, pijem denne tie 2-3 litre čistej vody a nejaké bylinkové čaje. Pohybu mám veľa a keď mám viac času, tak aj cvičím. Cítim sa dobre, ak by som pribrala nejaké kilá naspäť, potešila by som sa. Trápi ma však, že napriek tomu, že som celkovo výrazne schudla, moje brucho je stále nafúknuté a popri mojej \"útlej\" postave dosť vytŕča. Ráno je úplne normálne, ale ak si už dám pohár vody vyzerá to akoby som zjedla dva obedné chody. Vie mi niekto poradiť ako so svojim bruchom pracovať? Môže to byť následok nejakého zdravotného problému?

SunNi

Veď toto, veľa pijem a potom mám presne ako píšeš, brucho ako tehotná :D Len ma zaujímalo či sa za tým neskrýva nejaký zdravotný problém :)

97Lenka17

Ahoj, nečuduj sa, že máš veľké brucho cez deň, keď vypiješ aj pohár vody tak sa zväčší, a ráno bude zas ako predtým :)) ja každé ráno vypijem aj 2 litre vody a vyzerám jak tehotná no :/

lolypop

Nie, je to úplne v poriadku :) Ja tiež ráno to je v pohode.Ale ked si dam kreatin a napijem sa tak som hned nafuknuty.Aj ked zjem len jedno jablko.Podľa mna si žalúdok potrebuje zvyknúť nič viac :).A ja denne vylogam 6 litrov vody takže tak.