Pečivo

orchidejka

mimulus a co jedavas namiesto peciva? Cim si ho nahradil? Predtym si napr chlieb so sunkou a teraz len samotnu sunku? Alebo prazenica s rozkom a teraz len prazenica?

97Lenka17

Presne moja reč :) ale aj mňa zaujímalo, čo papá :) Ale zas vieš, niekto sa môže napchávať celý deň pečivom a nepriberie a niekto áno, ale to je zas metabolizmus takže tak, a priberať môže ten človek na svalovej hmote lebo svaly sú ťažšie ako tuk:) Niekto sa na to pozerá len z jednej stránky ako sme si mohli všimnúť

Filipova

Lenka, ved presne.. pecivo s tym nema nic spolocne a oni zacali v tejto teme ako keby pecivo bola najvacsia hrozba sveta :D

Preto som dala otazku co jedava na ranajky, lebo bolo mi jasne, ze ovsene vlocky to nie su, tak som cakala, aku pikosku hodi, ked je pecivo tak uzrutne zle..

Presne tak, vsetko s mierou, hlavne prisposobit prijem vydaju a nezvalovat, ze konkretne potraviny su zle! :) A hlavne, ze z cokolady sa menej pribera nez z peciva :D

97Lenka17

Filipova- to nič nie je, keby vieš čim som si preskákala, ako ja viem, že je to aj od metabolizmu ale proste keď sa je všetkého s mierou a v norme tak prečo by malo byť pečivo to zlé?? o.O nechápem :D Vieš ako to myslím, nie? :)

Filipova

Kokos, to 16 rocne dievca ma vysvetlovat 30 rocnemu chrenovi, ako sa spravne stravovat a ze pecivo nie je pricinou jeho chudnutia/priberania? :DD Dobré, Lenka! :)

97Lenka17

Mimulus- vidíš ješ párky a možno aj menej, čiže keby ich ješ viacej, tak by si ich obviňoval z toho, že priberáš. Keby ješ len pečivo a neješ párky tak by si tiež nepriberal.. to je od príjmu energie. :)
Filipova- to bude asi to čaro 16ročného decka (mňa) :D :D

Mimulus

Predtým som jedával párky s pečivom. Teraz jedávam také isté množstvo párkov bez pečiva. Možno dokonca aj menšie.

Mimulus

Veď hej spaľovanie je priamo úmerné výdaju energie. Ak niekto celý deň sedí tak tomu musí prispôsobiť aj množstvo stravy :)