Piercing

Nikki1991

Dať si piercing na akékoľvek miesto, len na základe toho, že to najmenej bolí je hlúposť. Piercingy všeobecne ak ich robí niekto skúsený, tak nebolia. Ja mám piercing v chrupavke, v jazyku a v brade, mala som aj v obočí a v nose. Všetky som si dala robiť v štúdiach (okrem jazyku a chrupavky) , akurát do jazyka odo mňa pýtali také prachy, že som si radšej našla niekoho, kto síce nemá licenciu, ale má prax. A vua'la , piercing do jazyku bolel úplne najmenej.. Ale všeobecne je známe, že do jazyku bolí piercing najmenej, a tiež sa najkratšie hojí - cca 2 týždne. Piercing do chrupavky som si robila sama doma, nakoľko vlastním nastrelovaciu pištol ;) Mala som aj predtým už pierc v chrupavke, to mi robili v štúdiu ale po pár mesiacoch sa to zapálilo. Ten čo som si robila sama mám už 3 roky a je úplne v poriadku. No ak by som to mala zoradiť, ktorý bolel najmenej tak je to asi takto - jazyk - brada - chrupavka - obočie - nos. Každopádne ani jedno nebolí tak, že by si tam začala vrieskať od bolesti, prípadne začala plakať. To vôbec nie ;) Takže podľa mňa si daj kam tam ty chceš, bez ohľadu na to, akú intenzitu bolesti to vyvolá. Ak nie si nejaká náchylná na bolesť, že si udreš koleno a už plačeš, tak ťa nebude prepichnutie vôbec bolieť :) Good Luck

Nellynka

najmenej bolestive je prepihnutie do nosa, najlepšie je to s ihlov pretože ked ti to bude nastrelovat pohnes sa a špatne ti to zrobi..

mirka169

ja by som poradila do ucha :D tam je to asi najlepšie :D ja mam na jednom uchu 3 dierky ale naušnice už nenosim :D

Nellynka

daj si do nosa je to najmenej bolestive a je to štýlove .. ja to už mam više 6rokov a prepichla som si s ihlov doma

mima.0

ja som si dala tiež v 15tich do nosa, ale prepichnúť, nie nastreliť lebo nastrelený je väčšinou väčší. vôbec to nebolelo. vybrala som si po asi dvoch troch rokoch, malinká jazvyčka tam zostala no vôbec to nevadí, kto nevie ten si nevšime a dá sa to prekryť aj troškou make upu tam do záhybu nosa, ale neni treba :)daj si hlavne tam kde sa ti to bude hodiť.

Catali_na

Mama mala v bruchu a vybrala si ho a po pol dni jej už nešiel dať na s5, tak je dosť čudné, že necháš iných aby ti povedali že šak daj si pierc. tam alebo tam a ty poslúchneš.. to nemáš vlastný názor aby si sa sama rozhodla?