mam problem s nekontrolovanym chudnutim

Príspevok v téme: mam problem s nekontrolovanym chudnutim
janka

mala som dost starosti-smrt matky, maturity, prijimacky a teraz studium na vyske. moja zivotosprava je asi dost zla, vobec nejem pravidelne. Schudla som z velkosti 40 na 36-38..lenze ja necitim hlad, proste, som malokedy hladna. ale ak som,.tak sa najem a poriadne. ale chcela by som s tym zabojovat. zacala som papat vysokokaloricke jedla, no mohli by ste mi poradit, ako pribrat? nechcem byt kopa tuku, len nabrat nejake zenske tvary, lebo si zacinam pripadat ako kopka hrkotajucich kosti

amylie

Tak si vytvor maly planik. Podla toho ako vstavas vzdy zjedz ranajky - su velmi dolezite. Ak nestihas desiatu, vzdy maj po ruke nieco co by ti ju mohlo aspon s casti nahradit - musli tycinka a ovocie. Obed MUSI byt teply, na olovrant zjedz nejaky jogurt a ak nemas cas na veceru, tak si jednoducho daj musli s ovocim. Take jednoduche???????????

ccc

Janka myslím,že u teba je tá nechuť k jedlu daná psychikou,čo je do istej miery aj normálne.
ja keď som v strese,tiež nejem,raz sa mi podarilo za týždeň "schudnúť" 6kg. a to som vôbec nechcela,( lebo vždy som bola štíhla)ale nedokázala som jednoducho jesť, ale to som skutočne jedla 5 piškót denne,aj to nasilu.
ale na povzbudenie chuti do jedla sa odporúča pangamín(kúpiš v hocijakej lekárni)
a potom aj tvoje telo sa potrebuje spamätať zo stresov a podľa toho čo píšeš si ich mala a máš dosť.
držím ti palce