Antikoncepcia predpisana koznou - priberiem?

Príspevok v téme: Antikoncepcia predpisana koznou - priberiem?
laila10

dievcata, nahodou neviete, ze ked chcem brat antikoncpeciu na vyrasky- jedine len preto, tak ci ked mi predpise doktorka nejaku fakt dobru aj drahsiu nech bude kvalitna, tak mozem z nej pribrat?? pocula som ze nejake su dobre , ze rastu z antikoncepsie aj vlasy a vycisti pekne plet... ma niekto skusennosti??? alebo viete o niecom takom co krasne vycisti plet a budem ju mat cistucku???

kamkam

Ta micelarna voda - ano v lekarni ju kupis, mas 250 ml alebo 500 ml flasticky ,ano, mozno je trochu drahsia ale vydrzi ti dlho.. je to voda kt. je odporucana pre citlivu plet, na cistenie,mozes nou odlicovat celu plet aj oci, ja za seba hovorim ze mi uzasne pomohla.. ale ak ti mozem poradit dokup si naozaj aj tu jarisovu vodu, pretoze mozno budes mat trosku pocit ze mas suchu plet z tej micelarnej vody -ja som to tak citila,akoze nie nejak extremne len sem tam take suche miesta, a tak pouzivam aj tu jarisovu vodu k tomu,ta mi ju krasne zvlacni, vyvazi, jemnucka na dotyk .. precitaj si o nej na nete, ma pozitivne ohlasy ;) ja ju pouzivam aj pred tym nez si idem naniest makeup, lebo tu plet pre ten makeup skvele pripravi:)

Lius_876

jggddhjbv ty si teda velka mudrlantka, ale mala by si sa naucit citat :) Ja som napisala, ze moj gynekolog odpuraca iba jeden typ antikoncepcie pre dievcata do 21 rokov.. Podotkynam moj gynekolog!! Nech vam kludne predpisuje nieco ine, ale asi na tom nieco bude.. A vsetky su nizkohormonalne? Tak preco niektore dokazu uplne rozhodit organizmus, mam kamaratku ktorej sa po jednom type HAK liala z tela krv dva tyzdna v neuveritelnom mnozstve a mala zvysenu hladinu testosteronu. Toto su skutocne problemy, ktore asi nesposobila nizkohormonalna antikoncepcia, nemyslis? A na margo tvojho druheho prispevku, vlastna skusenost ti nic nehovori? Netreba citat debilne keci zakomplexovanych zien, ktore sa o seba nestaraju a zvaluju to na HAK. Nehovorim, ze to nemoze mat vedlajsie ucinky, ale poznam vela pripadov, kedy toto zhorsenie pleti, priberanie a pod bolo sposobene hlavne zlym zivotnym stylom a ved najlepsia vyhovorka je HAK nie? :) Treba sa hlavne poradit s doktorom a nie citat diskusie a negativne skusenosti zien tu na internete.. Ja som sa s tym mojim poradila a poradil mi vyborne, vlasy aj plet mam ako predtym, ziadne priberanie ani nic. Citanim diskusii na internete by som takuto vec vobec neriesila.

M 25

laila a vidíš, ja som sa z biodermi ešte viac vyhádzala a vôbec mi to nerobilo dobre.. žiadna bioderma, žiadne vichy ... tolko penazí za nič ..

vidíš, aj v tomto je každá žena iná

laila10

VSETKYM VAM DAKUJEM ZA REAKCIE STE ZLATE BABY!!!

ja reagujem na prispevok , baba ktora mi poradila miceralnu vodu bioderma - to mam tak pytat v lekarni??? tak presne sa to vola ? a mozes mi o tom povedat viac ze kedysi ju dat a ako a tak ??:)

a antikoncepsiu nechcem , vidim ze su tu rozne nazory, proste kazdej zene to sadne inak, tak mozno niekedy vyskusam, ale radsej skusim nieco od kozmeticky, ale ta voda, ktoru mi tu napisala slecna moze byt dobra pretoze nemam az take vyrazky teda no..:))) ozvi sa mi prosim a dievcata dakujem!!!

M 25

vidíš, ja som bola s Diane35 maximálne spokojná ..
tiež som ju začala užívať kvôli pleti, od gynekologa.. a všetko bolo ok, vrátane pleti ..

každá žena je iná

maripaprika

ja som brala Diane35 a bola to moja prvá HAK v 18 rokoch - a bola to aj moja najväčšia chyba, lebo som ju brala cca 3 roky a potom mi ďalšie 2 roky trvalo kým som sa z toho svinstva dostala...mala som z toho zlé krvné hormonálne výsledky a tiež problémy s vaječníkmi, pribrala som asi 8kg! odporúčam radšej nejakú menej silnú HAK, alebo žiadnu...

jggddhjbv

plet sa po vysadeni hak zhorsi rapidne, vlasy zacnu vypadavat v nadmernom mnozstve. to su len dva nepriaznive vplyvy po vysadeni. v skutocnosti je ich ovela viac. zaujimave ze ty taky pripad nepoznas... asi véla vedomosti a skusenosti nemas. staci zadat do googl alebo len tu na fore "akne po vysadeni hak" alebo "vypadavanie vlasov po vysadeni hak" uvidis kolko negativnych skusenosti najdes

odpovedam

nefer612, no ak nepoznas pripad zhorsenia pleti po vysadeni HAK, tak sa hlasim :-). Prvy mesiac po vysadeni to bolo este ok, ale potom plet katastrofalna. 9 mesiacov trvalo, kym sa to zlepsilo. Moje kamaratky maju skoro vsetky rovnaku skusenost.

Pozeram, ze kazdy tu ma ine vedomosti o HAK. Moj blizky priatel je gynekolog a otvorene mi povedal, co je to zac. Svojej priatelke to zakazal brat, asi to malo vazny dovod. No pravda je taka, ze mnohym zenam vyssia davka hormonov spusti migreny, preto sa im predpisuju potom este nizsie davky. Tie uz ale pre mlade zeny vhodne nie su. Lenze biznis je biznis a radsej predpisu menej vhodny preparat nez ziaden. Mam to potvrdene a je to naozaj smutne.

nefer612

jgg neviem čo, vo veľa veciach maš pravdu, ale musim ti povedať, že JE pravda, že vlasy su po uživani antiky lepšie, chlpy viac nerastu, ale to je pointa, pretože antika ma znižovať rast ochlpenia, a posledna vec, neviem o pripade, že by sa po vysadeni antiky niekomu pleť zhoršila, a to už ju uživalo dosť veľa kamaratok...
apropo, diane 35 je aktuálne velmi nebezpečná, bolo to aj v správach, takže by som nad nou ani nerozmyslala

jggddhjbv

boze.. ked tu citam tie maximalne hluposri co tu vypisujete az mi stoja vlasy na hlave.. nechapem odkial beriete take blbosti..
tak po prve, je jedno aku drahu ci lacnu hak beries, dolezite je aby sadla tvojmu telu a nemala by si z nej problemy, vobec neplati ze draha hak je kvalitnejsia atd.
po druhe, kazda hak co je dnes natrhu je nizkohormonalna, (aj ked nie kazda ma rovnaky obsah hormonov)
po dalsie: ano aj dermatolog moze hak predpisat ale len jeden typ, ktory je urceny na akne
po dalsie: vobec nieje pravda ze mlade zeny mozu uzivat len jeden ci dva typy hak
po dalsie: kozna na ak e moze predpisat hak diane35, ktora sa vsak nesmie uzivat dlhsie ako rok je to najucinnejsia hak na ak e
po vysadeni akejkolvek hak ktora ked pomoze zlepsit plet, sa plet po vysadeni zhorsi nikolkonasobne, vyzera este horsie ako pred nasadenim
zo ziadnej hak nerastu vlasyy ani chlpy