Chýba mi...

Príspevok v téme: Chýba mi...
Ninkaa

Všetko by bolo lahšie, keby som ho nespoznala... Prežili sme spolu niekoľko krásnych mesiacov, aj keď sme spolu nechodili... Obaja sme chceli toho druhého no zároveň nie vzťah, tak sme si jednoducho užívali všetok krásny čas, čo sme spolu mohli tráviť... Toho mal však on čoraz menej kvôli práci, škole... A ja hlupaňa som mu to vyčítala. Prestali sme sa stýkať, no vydržala som to ledva mesiac... Napísala som mu, že mi chýba a on na to, že ma rád uvidí... Má sa mi ozvať keď bude mať čas, no prešiel už týždeň a on sa ešte neozval... Neviem, či je naozaj taký zaneprázdnený, alebo je moje čakanie zbytočné a on sa už proste neozve, aj keď v tom prípade nechápem načo by mi písal že ma rád uvidí... On je z tých, ktorý neklamú "z milosti", keď nechce odpísať neodpíše, a nemá problém povedať aj "horšie vypočuteľné" veci, ak ich tak cíti... Bojím sa, že prázdne miesto po mne zaplnil už nejakou inou. Chýba mi. Neuveriteľne mi chýba, najlepšie by bolo zabudnúť, no ja sa ho nedokážem vzdať, pokiaľ horí čo len malinký plamienok nádeje... Viem, že priateľku nechce, no jediné čo chcem je vrátiť všetko do starých kolají... Nič neriešiť, nič nerozpytvávať, len si užívať čas s ním.. Chcem aby nám znova bolo tak dobre, aby som znova pre neho znamenala to čo vtedy... No je to vôbec možné? Na túto otázku mi nedokáže odpovedať nikto, ani vy nie.. Ja som sa len potrebovala vyrozprávať...

TinaM

Ninkaa, bude to dobre. Zase raz stare zname "chce to cas". A nam mozes verit, kedze sme si to prezili :)
Este ti poradim-tiez z vlastnej skusenosti- nevypisuj mu, nekontaktuj ho. Nech budes mat akekolvek silne nutkanie. Lebo horsie ako to, ze sa ku mne zachoval tak bezcitne, bolo pre mna to, ako strasne som sa ponizila v obdobi "zlomeneho srdca". Tri drinky, mobil v ruke, spomienky v hlave...zle zle zle. Toto som si nikdy neodpustila, a pritom jemu som odpustila uz davno.

alibi

tvoje stastie nezavisi od chlapa.. ale len od teba. spokojnost a pokoj musi ist z tvojho vnutra. nie z externeho zdroja.

Ninkaa

Ďakujem vám... Myslím že sme všetky prežili niečo podobné, s tým rozdielom že vy to už máte "za sebou" a ja som práve v tej hnusnej dobe bolesti a sklamania... Verím tomu že aj ja sa na tom raz zasmejem keď budem mať niekoho čo za to stojí :) Len už nechcem prežívať toto obdobie, každý deň myslieť na to celé a na neho, snažím sa ísť ďalej ale ide to veľmi ťažko, ale asi to chce len čas...

alibi

presne tak. potom ked som stretla svojho praveho bolo od zaciatku jasne, ze vztah chce. a takisto moj ex.. tvaril sa, ze vztah nechce len prve 2 rande. ked chlap zenu naozaj chce tak take hovadiny nevymysla a bojuje o nu.

zabudni nanho najdes si skveleho ako ja. tvoja zivotna laska na teba caka len ju neprehliadni kvoli myslienkam na toho chudaka.

TinaM

braval ma na vecere (na molo k jazeru s leknami napr.), boli sme sa clnkovat (lebo som spomenula, ze ako mala som to robievala s otcom), vybavil mi jazdenie na koni (lebo som spomenula, ze sa koni bojim, ale strasne rada by som to skusila), chodili sme na zmrzlinu, pozyval ma k sebe na vecere (navaril, sampanske vo virivke a romanticka hudba k tomu-tutovka), predstavil ma najlepsiemu priatelovi. Pisal, ako nechape, co blaznive sa medzi nami deje, ako sladko chutia moje bozky atd. atd. atd...mohla by som pokracovat, ale na co. A ako sa to skoncilo? Zo zaciatku velka romantika, kedy clovek nic neriesi a len si to uziva. Potom som "pritlacila", chcela pocut nieco konkretne, mat v zivote nejaku istotu. Odpoved:"neries mojko". Tak som sa raz zdvihla a odisla (bolo to v momente, kedy som pochopila, ze som len jeho hracka). Neozval sa, nezavolal...a uz vobec neprosil a neospravedlnoval sa. Proste prisiel o jednu kocku z lega, ale nasiel si inu. Mne ostali oci pre plac, zlomene srdce a milion otazok v zmysle: je toto vobec mozne? Moze byt niekto takyto bezcitny? Na co ma namotaval, na co vymyslal romantiku, na co mi plnil sny, na co....?
Nehovorim, ze toto je aj tvoj pripad, ale...toto som zazila ja. Bolelo to, dlho. Ale strasne vela ma to aj naucilo a dnes, po dvoch rokoch stastneho vztahu s niekym inym, sa dokazem pousmiat nad svojou naivitou a "slepotou".

Agnes999

presne tiez suhlasim s TinouM a alibi, ja som to tiez zazila, asi kazda z nas. rok som sa stretavala s jednym ktory nechcel vztah, pritom neslo len o sex, chodili sme na vylety, bolo nam spolu fajn. po roku ma kopol do zadku a zacal vztah s inou. treba sa na takeho vykaslat a najst si chlapa, co chce vztah a chce ho s tebou. inak zbytocna strata casu.

alibi

presne suhlasim s TinaM.. chlapi maju plnu hubu frazy "nechcem vztah" a potom nejaka pride a zrazu ho chce. moj byvaly mal takych ze "nechcem vztah" kopec. potom ked sme zacali spolu chodit nasledovali nasrate sms a telefonaty "aha tak chces vztah. a preco nie so mnou? nie som dost dobra?"
a takisto som zo zazila aj naopak.. nechcel vztah so mnou a o mesiac mal frajerku :)

Ninkaa

Ja viem že by som mala na to zabudnúť a jedna časť mňa si tiež myslí že to bolo všetko inak ako som si myslela... A že to celé bral inak ako ja... Ale potom si spomeniem na všetko čo hovoril, a ako sa snažil a spýtam sa sama seba: Je možné niečo takéto hrať? Je možné, aby to všetko vyprchalo? Dá sa vôbec hodnotiť niekoho všeobecne, keď neviete čo si prežil a prečo robí to čo robí? Tým nijako neútočím, ja by som napísala to isté čo vy a dokonca túto skutočnosť vnímam, no neviem, nejde mi to do hlavy.. Aby jeden čas nevedel bezomňa prežiť ani len jeden víkend a potom z ničoho nič všetko hodil za hlavu...

TinaM

Ja osobne povazujem postoj: "chcem byt s tebou, ale este sa necitim na vztah" za uplne jasny prejav toho, ze to nema vyznam. Pokial by ta mal rad a chcel by byt s tebou, tak by davno na tuto otrepanu frazu zabudol a uz by ste sa vodili za rucicky. Nemozem hovorit zanho, ale vacsinou to byva tak, ze on si chcel uzivat (nemyslim len sex, ale prevazne ten) a ty si potom nanho zacala tlacit. To sa mu prestalo pacit a takto to dopadlo. Na tvojom mieste by som to vsak brala ako pozitivum (aj ked teraz je to tazke). Lebo ste nechceli to iste. Ty si sa namotala a chcela vztah, on nie.

Agnes999

No nevyzera to, zeby sa ti chcel este niekedy ozvat. A nevyzera to ani, zeby niekedy k tebe mal take city ako ty k nemu. Najlepsie bude, ked zabudnes, co ked sa ti nebude ozyvat aj tak nebudes mat inu moznost.