Problémový vzťah s Djom

Príspevok v téme: Problémový vzťah s Djom
tautunka

Ahojte,
musela som vám tu už napísať lebo naozaj neviem, ako ďalej. Ako ste si už isto všimli, mám problém so svojim priateľom ktorý je dj. Je naozaj veľmi ťažké, chodiť s niekým takým. Neustále sa okolo neho krútia baby a chodíme spolu len mesiac, čo je dosť krátka doba na to, aby som mu verila. Som veľmi žiarlivá takže sa častokrát hádame a to len preto, že žiarlim lebo je stále prihlásený na facebooku a stále s niekým volá a to je môj prvý problém čo sa toho týka. Prosím poradte mi, čo mám robiť aby sme sa konečne prestali hádať, aby som nežiarlila? Ako?
No a moj druhý problém je že ho veľmi lubim a chcem byť s ním ešte velmi dlho no on mi povedal že ma nelubi, len ma má veľmi rád. No mne sa to zdá málo. Veď je normálne aby chlap po skoro dvoch mesiacoch chodenia povedal že svoju priateľku nelubi? Prosím poraďte mi ako sa mám zachovať, čo mám spraviť? Veľmi ma to trápi a už neviem, ako ďalej.

paganstorm

a ty si mysliš, že je po mesiaci chodenia normalne, aby si ho lubila? :-D ved je to smiešne! naozaj od neho za tak kratkej dobe nemožeš očakavať nejake splanutie citov a pochybujem, že aj ty ho ozaj lubiš, možno je to len tvoja potreba vlastniť ho čo ťa pri nom drži

Iba Katka

Už to tu bolo milion krát spomenuté.

Čo myslíš, vybral by si svoju prácu alebo ani nie dvojmesačný vzťah s dievčaťom, čo mu robí problémy?

lilyianka

zober si to z jeho strany. tebe by sa páčilo, keby ti tvoj priateľ stále robil žiarlivostné scény? asi nie ..a ako písali už ostatní, má prácu, ktorá si vyžaduje, aby bol v kontakte s inými dievčatami, čiže len preto, že spoznal teba nenechá prácú, ktorá ho baví a napĺňa (predpokladám). on je v tomto na úlplne inom leveli ako ty a to ty asi len ťažko pochopíš ..... moja rada pre teba je: ak mu budeš nabudúce robiť ďalšie scény, vži sa do jeho kože a sama uvidíš, že by ti také chovanie, aké máš v danej situácii ty nebolo príjemné....
a k tomu, že ťa má len rád... možno to všetko pramení už z predchádzajúcich mojich slov a to, že ak si žiarlivá príliš často, tak sa mu odsudzuješ ..to je môj názor... mne by sa tiež za zadkom nepáčil žiadny "stíhač"

TinaM

Leela, ja som to len tak nafukla a pouzila som slovo blbost, ale pointa je snad jasna. Su podla mna typy ludi, ktori citia "lasku urychlene". Ja som napriklad impulzivny clovek, tiez som po dvoch tyzdnoch vedela, ze svojho priatela lubim, ale nepovedala som mu to vtedy. Na druhej strane je pravda, ze o laske by sa malo hovorit po nejakom case, ked ludia spolu nieco aj preziju. Ale zase, je tazke definovat lasku-kazdy clovek ju vnima inak :)

Agnes999

Presne ako pisu ostatni, nebude to mat dlhe trvanie. Povahovo si nesedite. Najdi si radsej nejakeho kludneho chlapa co pracuje v kancli alebo nieco podobne.

Leela333

Navyše, ste spolu 2 mesiace a už sa hádate pre tvoju žiarlivosť. On ťa možno má rád, ale vidím to tak, že váš vzťah nebude mať dlhé trvanie, ako napísala TinaM, veď toto by žiadneho chlapa nebavilo po takej krátkej známosti sa večne hádať.

Leela333

TinaM, nikto tu nenapísal, že je to blbosť vyznať mu lásku po 2 mesiacoch. Len sa čudujem, že ona to pokladá za bežné (pritom pokiaľ viem, je to práve naopak - teda ak to nie je taká pubertálna zamilovanosť) a že sa jej zdá nenormálne, že on jej lásku ešte nevyznal.