Pásomnica

Príspevok v téme: Pásomnica
sikmen

zdravim mam pasomnicu... teda ta potvora zo mna vylieza uz 3-ti tyzden, ale stale mam tie iste priznaky ako keby to bolo zive ... a v bruchu citim na tom istom mieste pohyby... neviem, ci je to uz mrtve a iba doznievaju problemy s mrtvym parazitom alebo je este zivy... uzil som praziquantel dokopy uz 12 gramov este ma caka 6.... plus este vermox... staci to?? lebo uz to trva dlho... dakujem za odpovede

taenia

kto ma pasomnicu vacsinou o nej ani nevie. parazity su inteligentne, maskuju sa v tele, neukazuju sa hostitelovi aj ked kazdy asi vieme ako sa da zistit ci ich mame ... ked si myslime ze nie tak ano, ma ich kazdy, dokonca aj pasomnice /rozne druhy/ + ine cervy, plesne, virusy atd.
clovek by sa musel z toho zblaznit, musi len zmierit sa stym.
pristroje a protiparazitne "bylinky" su len tahak na peniaze, parazitov sa nezbavis oni sa len v tele na cas skryju a ptm sa objavia :)

SarangeL

Očista od parazitov je základ zdravia.

Odčerujú sa domáci miláčikovia, mačičky, psíkovia. Deti niekedy a dospelý?

že každý 5ty človek má pásomnicu v tele dlhé roky a spústu iných parzitov...

Viem o čistých bylinkách zo Sibíru, od oblasti Bajkalu ktoré pôsobia veľmi silne, účinne k červom a pritom jemne k Ľudskému telu. V upravenej dávke môžu užívať aj deti. Prečítajte si viac:www.lenkaslnieckova.sk
želám krásny, ozdravujúci a slnečný dník :-)

Trulina

Dnes zo mna vyliezla 8Ocmpasomnica,normálne som sa naplašila,ešte teraz ju mám v zatvorenom pohári.Ráno idem k obv.lekárovi,no neviem čo teraz dalej,či tam mám ešte nejaký meter,či bola celá.