"Boli" ma behanie

Príspevok v téme: "Boli" ma behanie
kassandra

Mam 20 rokov a dneska som bola v posilnovni a strasne ma boleli nohy ako keby sa mi stiahli svaly,pritom som najprv zvolila rychlu chodzu 10 min a potom som zacala behat a boleli ma nohy. Moje tenisky su uz aj starsie ale uz som si objednala nove bezecke. Moze to byt nevhodnou obuvou alebo skor nedostatocnou rozcvickou? Chodim uz mesiac do posilky ale behat som zvladla max 3 minuty a pritom som mlada :D

kassandra

mate: tak to si ma potešil že je to kondičkou, ale za ten mesiac už by som mohla aj dlhšie vydržať :D ja keď chodím do posilky, tam je viacej miestností a bežecke pásy sú akurát v tej miestnosti, kde sú väčšinou ženy a necítiť vôbec z nich potom skôr vôňu deodorantov :D a vetra sa tam, takže v pohode :)

aj to som skúšala behať tak, že ma nikto nevidí ale to ma nebavilo samú. V posilňovni som síce sama, ale viem že sa prinútim cvičiť, pretože čo iné sa robí v posilňovni. Ja som rada medzi ľuďmi, aj keď v posilke nikoho nepoznám.

mate59

takže to máš len kondíciou,bolest sa po dvoch dnoch stratí.Inak naozaj je lepšie behat sólo, nemusíš sa na nikoho viazat, držat tempo, čakat a podobne.Aj ked bývaš v malom meste, možeš vybehnut mimo mesta, vyhliadni si nejakú trasu v prírode,ak ta beh chytí, neprestaneš.Ak sa hanbíš, z domu chod krokom, potom vybehni až sa budeš cítit, že ta nikto nevidí,ale striedaj než získaš kondíciu.Mne osobne vadí v posilke spotený vzduch, preto roky len behám vonku.

kassandra

mate: presne si to vystihol dneska ma totalne boleli lytka uz akokeby som chytala krce do lytka a stehna ma tiez boleli.

ja byvam v mensom meste tak zato sa hanbim a nemam s kym chodit lebo sa vyhovaraju ze nemaju cas pritom ani na 4 zmeny nechodia do prace tak chodim.sama do fitka

mate59

môže to byt aj klenbou,ale to by ta boleli klenby,ak ta bolia svaly na stehnách, lýtkach, taj je to nedostatočnou vytrénovanostou.Až získaš potrebnú kondíciu, zvládneš bežat ovela viac.
Prosím, nemaj predsudok, že sa vonku hanbíš behat, naozaj nik po tebe nepozerá.A na začiatok striedaj beh so svižným krokom a odpruženú obuv.

kassandra

mam 165 cm 52 kg a ked som bola mensia tak doktorka spominala ze mam nizku klenbu. Moze to byt tym?

Ja zas nemam rada bicyklovanie vo fitku je to nuda ale vonku v pohode :D behat sa hanbim chodit po vonku a napr taky orbitrek vo fitku pouzivam iba na rozcvicenie.
Vo fitku aj posilujem nohy to ma bavi.

holubienka 3

Ja behanie z duse nenavidim uz od zakladnej skoly.Nemam ani vydrz,ziadna kondicka,skus iny druh sportu,ktory ti vyhovuje.