V živote som sa nebozkávala

Príspevok v téme: V živote som sa nebozkávala
Blair01

nemám otázku, potrebujem len niekomu cudziemu povedať čo nemám komu inému.
takže mám 18 rokov a v živote som sa nebozkávala, ale fakt! ako niežeby som bola špata, ale proste neviem to s chlapmi.
v 16 som mala prvého aj posledného chalana, ktorého som neľúbila, bol to len môj kamarát, ktorý sa-prosím pekne- rozplakal! ked som mu povedala že s ním chodiť nebudem, a tak som si s ním začala. Lenže ha- za 4 mesiace ma ani nechytil za pás, ani za zadok, pusy mi dával asi také ako svojej babke. Tak som sa rozišla. nie kvoli tým pusám ale kvoli tomu, že ma to už takto nebavilo, s človekom čo k nemu necítim nič hlbšie. SMS-kou. je to kruté, ale sama som bola vyplašená.
A teraz som už dva roky sama, a som zvedavá- keď raz nájdem chalana, ako sa asi zatvári, keď sa dozvie, že som úplne vytrepaná, že mu ani francuzáka neviem dať? a v podstate ani neviem, ako sa s dákym chlapom zoznámim... hanbím sa chlapovi aj odpovedať keď sa na niečo pýta... Tak to zo mňa kričí, a neviem to dať!

lLily

Marcelka, tomu sa hovori psyhicky vykastrovana spolocnost, ktorej plodne zmyslanie absolutne nic nehovori, len bukat a mekat spolu so stadom.

bfcc

Tak ja mám 22 rokov a v živote som tiež nemal babu.. čo mám hovoriť ja...

pj**te sa... čoskoro si zaplatím prostitútku a hotovo... si myslíte že budem na vás čakať nie...

Ipsik

To, čo považuješ teraz za problém, tak o nejaký čas už pre teba nebude problémom. Uvidíš. Vyrastieš z toho. Lepšie je niečo niekomu povedať ako chodiť okolo horúcej kaše. Nie každý je profesionál vo všetkých oblastiach života. Ber to trochu aj tak. Ver mi, že sa nedá byť súčasne aj workoholik, aj al.oholik, napríklad, aj keď jedno, aj to druhé je zlé, ale ani nerobiť nič, je tiež zlé. Proste celé zle...
Jupiter so Saturnom nás chráni pred dopadom meteoritov, tak buď pokojná:-) Jupiteróza nemá šancu:-)

mango.tree

ani ja, a som este starsia oproti tebe! a prilezitosti som mala milion pat. ale ja mam blok, ja neznasam, ked je blizko pri mne chlap
teda, aby som to upresnila, nevadi mi, ked ma bozkavaju na krk ci plecia, ale tvar nie, ach tieto moje psycho stavy