Rychly rast vlasov

Príspevok v téme: Rychly rast vlasov
misulik12345

ahoj.. mam vlasy dlhé po ramená a chcela by som aby vlasy rastli rychlejsie. vlasy si umyvam kazdý druhý deň. poradte ako casto si ich mám umývať a co si mam na ne dat. niake domace pripravky alebo niaky dobrý odskusaný sampon..... Mám ich trochu vlnité a rastú mi pomaly... PLS poradte. ZA radu dakujem.. :)))

simka111

objednavala ich moja mam cez katalog, ktory sme mali doma, lebo určitu dobu s tým robila,ale neviem koľko stali.
Viem len, že sme ich mali lacnejsie ako z netu...

simka111

dôležitý je aj zinok a vit. C, žihľava je naozaj super vec, či už vo forme šamponu, žihlavovej vody, alebo preplachovania vlasov,masaž hlavy..
ja som brala cmuľacie tabletky propolisove a od vtedy mi vlasy rastu oveľa rýchlejšie..

nathalia09

vlasy neumyvaj priliš často,možno tak 2x do týždna.
V priebehu mesiaca sa naše vlasy predĺžia o 1-1,5 cm.
Ďalší spôsob, ktorý pomáha podporiť rast vlasov, sú napríklad masáže pokožky hlavy. Pri týchto masážach dochádza k prekrveniu pokožky hlavy, čo má blahodárny vplyv na správny rast i kvalitu vlasov.

Okrem moderných kozmetických či výživových doplnkov sľubujúcich rýchle získanie dlhej hrivy existujú aj prírodnejšie spôsoby. Žihľava je už po stáročia považovaná za akýsi „zázrak“, ktorý nám zabezpečí krásne a rýchlo rastúce vlasy. Ak si budeme vlasy pravidelne premývať žihľavovým odvarom, budú pravdepodobne krásne lesklé a pružné. Avšak ani tu nečakajme, že nám vlasy porastú ohromnou rýchlosťou.