Ked zena zaraba viac

Príspevok v téme: Ked zena zaraba viac
podnikavabab

Chlapi, chcem sa vas opytat, do akej miery vas ovplyvnuje to, ked vasa partnerka zaraba ovela viacej ako vy (napr. az 5-nasobne). Je to pre vas nejaky problem, trpi nejako vase ego? dokazali by ste fungovat bez problemov v takomto vztahu? Boli by ste ochotni pripadne takejto zene pomahat v podnikani, ak by vas o to poziadala a prinieslo by to viacej penazi do domacnosti?

inychlap

Potom ked uz aj to malo zoberete sa necudujte, ze mame take nizke platy. Ja viem, ze z niecoho clovek musi zit, ale 400eur je uz fakt otroctvo. Pracujte zadarmo alebo za plnu cenu. Nikdy nie za menej.

beskyd

v BA je aj 1 000 malo ked vezmeme do uvahy dan za nedostojne prostredie a suterenov ktorych tu clovek stretava denne:) ...nehovoriac o cenach bytov...

Mimulus

Hrdosť? Mám ale načo mi je keď už nemám ani tých 400 a každý mesiac sa už vyše roka hlásim na úrade práce :) A mnohí zarábajú v BA ešte aj menej. Dostávajú minimálne mzdy a ak sa dá ťažko vyžiť zo 400 euro tak ako sa dá v BA vyžiť z minimálky??? Ale dá sa.

Iveta Michael

inychlap

je to pravda! mám veľa známych a priateľov čo toľkoto zarábajú:( a žijeme v BA!

Ja som momentálne nezamestnaná..hm a veru by som brala už aj tých 400 eur..ale iba teraz,normálne by som s tým nebola spokojná lebo to je málo kedže ,,krásavica,, na Dunaji patrí medzi najdrahšie európske mestá:(

Ale čo sa čuduješ..Hranolova zdieračská politika a zákony ktoré ,,vyrába ako na páse,, ukrajuje ľuďom veľký kus koláča...

Iveta Michael

No a? Dneska to je pomerne bežná záležitosť...môj sused je na materskej lebo manželka zarábala oveľa viac a on nie...tak si to zrátali a dohodli sa takto..niekedy to bohužiaľ nejde..veď už aj malé dieťa potrebuje na seba veľa peniažkov:)

PoPotvorka

Chlape 1232 ..a nebojis sa ,ze ti zienka jedneho pekneho dna povie vetu ako v tom filme ..... Neživis ,tak neprepinaj !! :))

Chlap1232

Prave som sa pomiloval s manzelkou a hovorim jej: Sefka, potrebujem zvysit plat, lebo robim nadcasy. Zacala sa velmi smiat a hovori, ok, zajtra sadame do noveho auta a ide sa niekam na vikendovy pobyt, ktory si vyberieme rano. Chlapi, este stale si myslite, ze je to zle, ked zena zaraba viacej? :)

RNG

V spravnom manzelskom vstahu sa kazdy snazi spravit maximum co moze. Ked vie zena vytvorit napr uspesnym podnikamim viac, tak na tom nie je nic zleho a kedze kazdy ma vo vstahu robit maximum co moze, tak ju muz musi vsestranne podporit, ked napr potreebuje venovat viac casu robote.
Dnes nie je nic zvlastneho v USA, ked zena podnika/pracuje na vysokej pozicii a muz sa stara o domacnost a deti, aj ked je to hranicne netradicne.

Chlap1232

Majdan, poviem ti, ze zena si ma za to velmi vazi, ze kvoli nej dokazem potlacit chlapsku jesitnost, praveze mi povedala, ze vela zien hovori, ze tymto sa prave ukaze naozajstny chlap, ze dokaze urobit to co malokto. Vztah mame viac nez dobry a nemam pocit, ze jej robim tajtrlika, ja som totiz tym, ze som ju odbremenil od veci, ktore predtym musela riesit, pomohol tak, ze zacala robit dalsiu cinnost, co predtym nestihala a zaraba viac, takze si tym na seba zarobim a ovela lepsie ako ked som robil na niekoho. My sa nehadame, rozplanujeme co sa ma urobit a rozdelime si to, co bude robit ona a co ja. Tym, ze sa do kozmetiky nerozumiem, tak nemam ani dovod sa jej do toho starat. Dokonca to utuzilo nas vztah, lebo tym, ze jej pomaham, tak nebyva az taka unavena :) Chlapi, podporte svoje zeny, ked su uspesne a ide im to a uvidite, ako si to budu vazit.