Zapal palca na nohe

Príspevok v téme: Zapal palca na nohe
Laci92

Zdravim Vas.

Zacalo to asi ked som si kupil nove topanky, pravdepodobne sa mi interna cast trela o palec na lavom chodidle.... po case to uz preslo... a zhruba po takom mesiaci, po tom co som tyzden stravil doma, a vratil som sa spat do Francuzka, kde momentalne som, zacal mi palec pucnut, cervenat, hnisat.
Prvych par dni som nemoholporiadne chodit, lebo ma to bolelo, mal som potom dost kuriozny pripad s hladanim doktora kedze vo ma poslali z urgentnej starostlivosti, k inemu doktorovi, ten mi povedal ze mam ist k inemu, ten robil az na druhy den, na druhy den som k nemu prisiel, ten mi povedal ze robi len ruky a nie nohy tak som sa vratil k prvemu a maximalne na co sa zmohli bolo zabandazovanie palca a predpisanie antibiotik.... antibiotika boli riadne drahe 50 eur na tyzden, prave som ich dobral pred par dnami

Opuchy sa viditelne obmedzili, aj ked cerveny palec stale mam, trosku to hnisa.

Myslim si, ze to moze byt aj tym ze mi zarasta nechet do koze a tym sa tvori zapal, preto som potreboval prehliadku odborneho lekara, ktorej som sa vsak nedockal....

Stretol sa niekto s podobnym zapalom?
Viete mi s tym pomoct?
Moze to byt rizikove?.::

Za odpovede dakujem

0vecka

mne pomohol medicinsky pedikur mozes skusit.. tam ta zoberu relativne rychlo. Ten necht ti trosku obrusi a bude to menej boliet..

ivonka133

mne zatiaľ palec nehnisá, ale veľmi bolí, a mám jednu stranu palca dosť spuchnutú. Ako sa dá predísť tomu aby palec začal hnisať?

j19

Ale aby si zase nepanikaril,ze to bude aj u teba.Maj to co najviac mimo topanky,kup to v repiku.Nedavaj si tam ziadnu mast,aj keby to kazali.Myslim,ze to bola chyba aj u mna.Musis to vysusovat.A na noc tenucku bielu.ponozku.Ahoj.

j19

Tak s týmto som si vytrpel svoje tri roky,na obidvoch nohách.Stále čistenia u chirurga,granulačné tkanivo,nakoniec plastika necht.lôžka.Čiže odstránenie časti nechta aj s koreňom.Mal som vtedy 10 Rokov.

house

V kazdom pripade treba najst dobreho chirurga a palec liecit ...Je potrebne vylucit diabetes, co byva v takychto pripadoch hlavnym problemom.