Mohla sa mi zmenšiť uzdička ?

Príspevok v téme: Mohla sa mi zmenšiť uzdička ?
igm9

Prosím o pomoc už pár dni ma štípe penis keď si stahujem predkožku a ide pomaly do polky a potom nasilu zdá sa mi že sa mi skrátila uzdička je to možné ? Lebo pred týždnom bolo všetko poriadku maximalnom išla stiahnuť aj keď bol zobudený aj v klude a všimol som si aj to že je strašne suchý. Prosím o skorú pomoc.

lolypop

Cannestenom nemusíš kedže nemáš žiaden zápal.Už lepšie je si ho potom máčať v repíku.Ale to chce čas a strpenie :-). 17

igm9

Diky moc nemasturbujem uz asi 4 den tak ani nemenim ked to boli :D no takze budem sa sprchovat a umyvat kazdy den vodov dik za radu a mastim si ho canestenom na noc mam to robit dalej alebo nie ? čo myslíš ? a smiem vedieť tvoj vek ?

lolypop

Nie si sám.Ja som mal tú istú vec.Lebo som si dával nanho mydlo , a nesprchoval ho len vodou.V repíkovom som ho aj ja máčal no to ti moc nepomôže.Sprchuj si ho každý deň len a len vodou , žiadnym mydlom.Ono to prejde.Mne to prešlo po cca týždni týždni a pol.Tiež mi neišla uplne stiahnut až na silu a potom to troška štípalo.Nič sa neboj , to prejde.A nemasturbuj sa 2-3dni..

igm9

Sprchujem sa každý deň omáčal som si ho aj v repíku no trochu sa to zlepšilo ale velmi nie lebo stale to boli ked stahujem. Ano všetko to začalo tak že som použil sprchovy gel a od tedy ma štípe a toto sa sním deje..lebo keď ho aj stiahnem nejako navlhčím tak potom to nebolí.