Zahadna diagnoza

Príspevok v téme: Zahadna diagnoza
maria096

dobrý deň...som v strede lekárskeho maratónu a rada by som vedela aj Váš názor, keďže stále neviem čo mi je...začiatok: tlaky na hrudi,zlé dýchanie,bolesti hlavy,slabosť, únava,zvýšená teplota, pocit cudzieho telesa v krku( obvodný:atb, vraj zápal v krku), počas liečby( hnačky, nechutenstvo,závraty, necitlivosť končatín,stále zvýšená teplota)...neprechádzalo, takže obvodný opat dalsie atb, aj keď som žiadny zápal podla mna nemala ????stavy neprechádzali, schudla som asi 5 kg, strašná únava, pridali sa depresie, mravenčenie v končatinách,akokeby mi tam dačo lozilo, hlavne lýtka,pocit telesa v krku stále,závraty, pocit na vracanie, bolesti hlavy,triašky,slabosť v končatinách, časté nutkanie na močenie aj vyprázdňovanie, vypadávanie vlasov, studené ruky nohy, tiky vo svaloch..krv dokonalá, aj biochemia aj obraz plus test na stitnu tiez, ekg,echo v poho...orl kvoli telesu tiez.....ja uz neviem, nemáte niekto nieco podobné???aleco co to moze byt?

rene1337

Mam kamarata ktory ma podobne symptomy hladame a patrame po cielenej liecbe ale stale sa nemozme dopracovat k 100% diagnoze cakam este na kompletne vysetrenie krvy mozno by sme si vedeli pomoct bolo by dobre keby si mi poslala vsetky vysledky teda staci v skratkach a negativ/posiv hodnoty atd neverim ze je to chronicky unavovy syndr ani tetanium skor to prikladam k bakteti virusoveho alebo chronicky skryty zapal ochorenia nemam este vsetky testy preto sa k tomu nemozem vyjadrit. Ale za ake kolvek informacie ktore by sa dali zjednotit porovnat a pomoct k liecbe dakujem r

RNG

Maria, hnacky len potvrdzuju pokazene travenie a teda aj zlu absorbciu zivin, co vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov po case.
To musis adresovat v prvom rade. Co mas dostat z tela tie desiatky tisicov roznych zivin sa neda nijak vydoplnkovat.

maria096

rene....ahoj.no trva to uz vyse dvoch mesiacov...na chvilu mi bolo lepsie, ked som zacala uzivat kopec vitaaminov a trochu som sa ukludnila ale par dni citim, ze sa mi to vracia.cela som strnuta a necitim sa celkovo dobre...vraj ta teplota zvysena je zo stresov, kedze mam uzkostne poruchy..lekarka ma tiez podozrenie na tetaniu, kedze ked mam tie svoje stavy tak sa am silnu triasku svalov a naposledy mi stahovalo aj cele telo plus mimo toho mi casto cukaju svaly na tvari aj tele a vypadavaju mi vlasy, co su vraj presne priznaky toho a casto sa to s uzkostnymi poruchami aj spaja...s jedlom to moc nema..chut do jedla sa mi konecne vratila a to na mna nejako neposobi, vplyvom tych nervov mam travenie extremne zrychlene co sa prejavuje "chodenim na wc" niekedy aj 5krat denne...proste hrozne to je cele.bolqaso maj na tradicnej cinskej dianostike, kde mi namerala eav pristrojom zamorenie plesnami, dajake vnutrobunkove parazity a tiez nedostatok zakladnej energie a z toho mam tie uzkosti vraj.takze som odvtedy aj na bylinkach

rene1337

Maria ako dlho to trva ? Necitila si sa aj chvilkami hodiny dni niekedy lepsie este mozno tak slabsie ale lepsie a neskor to prislo zase ? Teploty do okolo 37 ? Nemavas aj leskle oci zvacsene zrenicky ? Pocit ked sa najes ze to zase prichadza ? :)

michael

Tento prípad zdá sa veľmi zaujimavy, ale nie ojedinelý.Stále viac a viac takýchto prípadov pribúda. Čo je napríčine? Musím len potvrdiť , že je to nedostatok tých tráviacich enzýmov ak ti tu správne píše p. RNG.To čo ti tu napísal je naozaj správna diagnoza.Ale podme dalej .Polož si otázku prečo práve ja som sa do tohto začarovaného kruhu dostala.Do tvojho tela sa dostali rôzne výrusy ktoré sa tam zhosťovali na dlhší čas. Dlhší čas som to slovíčko použil náschval, pretože si myslím že aj iní ľudia tie výrusy dostali ale ich imunitný systém sa ich dokázal zbaviť. Otázka je zrejmá ,- prečo u nich nie a mňa áno. Neprihliadajuc genetický faktor tak je to preto, že tvoj fyzický výdaj je neporovnateľne menší než psychické zaťaženie. Nepíšem tu maličkosti , píšem tu o probléme vyspelých krajín kde stroje nahradili prácu ľudí. Doktori vravia: Vraj generalizovaná úzkostná porucha.Ja vravím , že je to len jeden z príznakov "uzkostná generalizovaná porucha" a nie choroba psychická. Ako ked niekomu píska v uchu,- je to len príznak, ktorý nám signalizuje určité druhy chorôb.záver.To čo ti tu napísal p.RNG ťa postaví na nohy ale ak neznmeníš svoj život tak tam môžeš spadnuť znova, a už sa nemusíš postaviť tak ako teraz ked je tvoj organizmus ešte pri sile ked je v mladom veku.

maria096

po tom ORL vysetreni ten pocit zmizol..uz mam len tie teploty zvysene, neustale okolo 37 v podpazusi, bolesti svalov, semtam krce, skubanie, trosku kaslem a mam zahlienene hrdlo a je mi furt zima...neviem uz vazne

kajala...

mária, tiež ma napadlo, či si nemala kliešťa. Ale ten pocit cudzieho telesa v krku, no neviem neviem. ( ak ti ORL ukázalo negatív, môžeš mať aj HPV v krku )