Platonická láska mojej dcéry

Príspevok v téme: Platonická láska mojej dcéry
NellyNorty

Ahojte, chcem sa poradiť, mám dcéru (14), a ona je už dlhší čas platonicky zamilovaná do jednej postavy z filmu (Anakin Skywalker), neviem čo sa jej na ňom tak páči, ked v Star Wars sa potom pridal na stranu zla...
Ale chcela som sa spítať- či to je normálne, v takom veku, alebo či ju to prejde- alebo ju to bude držať až kým nestretne naozajstnú lásku? Ale aj tak sa mi to zdá prehnané, lebo ona má na každej strane j zošite napísané "Skywalker", tak ja neviem.
Ja s tím nemám vôbec žiadne skúsenost, ja som nikdy platonicky zamilovaná nebola.
Prosím, čo si o tom myslíte, mala by som sa z ňou o tom porizprávať, alebo to mám nechať tak?
Dakujem za rady.

Agnes999

ak si nikdy nebola platonicky zalubena tak si nejaka divna. a divne je aj to, ze mas potrebu riesit platonicke lasky svojej dcery. co spravis ked raz pride laska ozajstna ked nevies predychat ani toto?

wildwind

ja som byvala do mojich 15 rokov platonicky buchnuta aj do kreslenych postaviciek tak toto je este v pohode :D :D

Emily opat

Netreba sa jej nic pYtat, je to uplne normalne a vyrastie z toho. Ja som bola v 12 tich platonicky zalubena do Ziga Palffyho a tiez som mala po zositoch jeho meno. Este aj list som mu napisala! No dnes sa len smejem, hlavne nad tym mojim vyberom :)))

TinaM

:) to je mile, ze sa o dceru takto staras, ale mas zbytocne obavy. Ja som v jej veku "milovala" spevaka zo sladkej chlapcenskej kapely, mala som jeho plagaty, cvicila som si podpis-keby sme sa nahodou niekedy zobrali :D Vsetky texty som vedela naspamat...a tu som :) Ved to je krasne obdobie snivania, patri to k ranej puberte. Pockaj, ked bude zamilovana do realneho chalana, vtedy pridu obavy ;)

NellyNorty

Aké, znepokojivejšie? No len tak sa pítam, aby som sa ukľudnila- že na tom moja dcéra nieje najhoršie. :)

Dadula56

Stava sa. Skoro kazda taketo lasky ma a uz som pocula aj znepokojivejsie vybery ako Skywalker. Prejde ju to, zbytocne by sa to riesilo.