Je pravda že sa chlapom pacia velke prsia?

Cindy35

no dost zvlastne ako tu chlapi cudne tvrdia ze najlepsie su dvojky, ale ked vidia prsatu zenu, idu si oci vyocit :-))
mam kamaratku co ma na prsiach postaveny zivotny uspech.

no ale co som vypozorovala, su muzi, ktorym su velke prsia a celkovo zenske tvary takmer odporne - poznam zopar takych a som presvedcena, ze su skryti gayi aj ked si to ani sami pred sebou nechcu priznat.

a este druhy extrem - muzi ktorym sa pacia obrovske prsia - tiez poznam takych a su este aj v dospelosti priam chorobne naviazani na svoju matku

Slecna A.

teba toto zaujima akoze v globale? No kaslat na to, ci sa to paci chlapom, hlavne aby sa tie tvoje pacili tomu tvojmu! Podla mna sa nie kazdemu pacia velke prsia...moj chalan si ide oci vyocit na zenach, co maju prsia ako ja. Cize tolko spominane dvojky. Ale ked vidi obdarenejsiu zenu, vzdy mi len posepne, ze ake musia byt skarede a ovisnute bez podprdy :)

Meretseger

Pamätám si, ako sa ma predbývalý priateľ raz pýtal, akú mám veľkosť. Tak ja že dvojky. A on tak nadšene: Perfect, akurát padnú do ruky! :D

xixi123456

Lepšie menšie prsia a štihla postava ako väčšie a byť troška pri sebe, a baby čo su štihle a maju aj veľke prsia tak tie to vyhrali:))))

mango.tree

no urcite ze sa im pacia. tak ako sa im pacia pekne oci, vlasy, zadok, nohy, boky, pas, tvar... :D vsetko, co je pekne sa im paci a aj opacne to plati, clovek je stavany na to, aby sa mu pacili esteticke veci.
ale ja by som skor povedala, ze sa im pacia pekne prsia (cize velkost nie je az tak podstatna ako skor ich tvar, co ale aj tak zistia az ich vidia nahe, lebo podprsenka toho dokaze vela skorigovat).
ja osobne mam napr. male a o chlapov nemam ani najmensiu nudzu