Padanie vlasov / mezoterapia?

Príspevok v téme: Padanie vlasov / mezoterapia?
cajka

ahojte
uz som tu raz pisala ale nic nove som sa nedozvedela. Mam problem s padanim vlasov uz druhy rok. stale viac mi ubudaju nacele a na bokoch, mam kuty. len vzadu mi vlasy ostavaju rovnake. vyskusala som vsety vitaminy ake na trhu su aj tonika, kofeinovy, aminexil, atd. bola som u lekarky jednej a aj primarky avsak nic nezistii nic nevedia. Urobili mi trichologiu a vraj je vsetko ok. Proste nevedia na to prist z coho mi padaju vlasy,, Vraj sa mam s tym zmierit, povedala mi moja kozna. ze som alergicky typ, a ti maju kuty .. a hotovo. a poslala ma domov. co mam robit ? nemam potuchy. Vraj existuje mezoterapia vlsov kde s apriamo do vlasovej pokozky pichaju injekcie, je to drahe ale mam to skusit prosim poradte

Monička 44

Ahojte! Mne stále padajú vlasy, čo sa týka zdravia,zubov,stitnej, oci.... Vsetko v norme. Chcem sa len s Vami podeliť o moju skúsenosť.Absolvovala som mezoterapiu 5x a nepomohla mi, vôbec. Ani padať mi neprestali a ani kvalita vlasov sa mi nezlepšila. Ešte aj lekár sám bol prekvapený a zúfalý.... A minula som za 5 x 70 euro.Ak sa chce ešte niekto niečo spýtať( ohľadom mezoterapii )alebo poradiť, to je jedno nech sa páči..

cajka

Bola som 4x po 50 eur na tu mezotrrapiu .najskor sa mi zdalo ze take papilerie rastie ..ale po nejakom mesiaci nic a mam pocit ze skor este viac. Mi vypadali..iba na tých. Miestach kde mi davali injekcie..vzadu nic tam nepadaju.ja mam tiez komplexy a uz dost velke uz sz pomaly vzdavam lebo som skúsila. Uplne ale uplne všetko. .hambim sa aj pred priatelom a bojim ze am opusti

michalWWW

ahojte...mozem odporucit mezoterapiu,mal som velke problemy s vypadavanim a oslabenim vlasov mal som totalne huste vlasy teraz mam perie mal som z toho komlpexy,hlavne kvoli mojej praci si nemozem dovolit prist o vlasy.chlapi zeny odpurucam mezoterapiu je to fakt ucinne mne to pomaha.problemom u niektorych moze byt aj ten ze proste sa pokozka hlavy neprekrvuje a tym padaju vlasy hlavne tebe Cajka....skus to je to drahe ale vidiet vysledky uz po 3tyzdnoch.

cajka

no na genetiku to nevypada.. aspon podla mna je to dost zvlastne kedze som mala huste vlasy a az v 35 tich mi zacali padat vlasy predtym som bola podvyzivena a nepadali ..proste nerozumem tomu.. najhorsie je ze mi nik nevie poradit..