Začali mi padať vlasy

Príspevok v téme: Začali mi padať vlasy
Simáá

Ahojte všetci!Mám 17 rokov a asi pred mesiacom mi začali padať vlasy, ale brutááálne ... neviem čo máám robiť... skúšala som piť čaj zo žihlavy aj so robiť odvar ale nepomohlo :( som zúfalá a hrozne ma to ničí!!! Momentálne skúšam užívať tablety REGHAR ale neviem koľko mám čakať ... chcela by som mať do leta vlasy v pohode ale nepoznáte niečo čo mi rýchlo a účinne pomôže? :D za odpísanie veľmi pekne ďakujem :D

Mata242

Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame vyše roka a sme spokojní -odkaz odstránený- :-) Pozerám, že existuje aj vlasový olej od toho výrobcu a ten má v popise, že je určený hlavne na rast a posilňovanie korienkov, takže hlavne ten by ti mohol pomôcť. Ale s ním nemám skúsenosť, takže neviem povedať... :-)

liliana61

mne pomohli tabletky amitamin® Hair Plus, vlasy mi prestali padat cca do dvoch mesiacov, skusila som aj donnu mne nepomohla.
-odkaz odstránený-

Emilim

Mne pomaha sampon salon TEXTURES, ale 300ml sampon + 300ml kondicioner stoji s postovnym 43 eur. Objednavam si ho zo Skalice. Zatial mi pomaha proti padaniu vlasov, aj mi po nom narastli nove vlasy, kde som mala takmer holu hlavu.

maddie

áno,myslím že značka Balea má veľmi prijateľné ceny a produkty sú ozaj kvalitné.myslím že šampón stál okolo 2e :)

maddie

ja mám veľmi dobrú skúsenosť so šampónom od Balea - Oil Repair v tube. je testovaný a dosiahol 80% úspešnosť v redukcii vypadávania vlasov. používam ho asi mesiac a padá mi oveľa menej vlasov.