Rakovina - pravdepodobnost

ambrozia66

Myslím si, že je to dedičné ochorenie. Môj otec, napriek tomu, že bol často sledovaný na urológii dostal rakovinu prostaty, dcéra mu zomrela na rakovinu, rodičia, brat, starý otec, strýko.

karfiol

Súhlasim s názorom Ivet.Rozhodujúca je preventiva avšak účinná.A to vôbec nie je jednoduchá záležitosť.Kto má záujem skúste mail magnumkompozitum závinač gmail bodka sk.

RNG

Precentivne prehliadku neodstanuju pravdepodobnost ziskania rakovin. Zvysovanie imunity, udrzovanie probiotickej flory v crevach nasadzanim probiotik a jedenim extra mikrovlaknin, jedenie hodne surovych/polosurovych zelenin, najma kapustovin(kapusta, kel, brokolica, spargla) a hodne antioxidantov tu pravdepodobnost znacne znizia, samozrejme aj vyhybanie sa priemyselne spracovanym=znicenym potravinam, nepanenskym olejom a podobne.
A obcasne enzymaticke odmorovanie tela a protokol dr Berksona na odmorenie pecene tiez pomozu.
A doplnanie chybajucich podla najnovsich poznatkov ako selen, jod, zinok, vitaminy C E a D-3 tiez pomaha znacne aj proti rakovinam vsetkych druhov.

Ddana

Freyya, rakovina hrubého čreva je dedičná. Ale nie je pravidlo, že MUSÍŠ ju mať aj Ty. Na vznik rakoviny majú vplyv aj iné už spomínané faktory.