Večera

confrtta

Ďakujem za názory radšej telo týrat nebudem. A ešte sa chcem spýtať ako je to s cvičením. Cvičím večer , mam zjesť niečo tesne pred cvičením ci radšej nie ? A kedy najskor mozem jest po cvičení a čo je vhodne ci radšej sacharidy alebo nejakú bielkovinu ?

odpovedam

KTO chce schudnut, mal by jest castejsie. Znie to paradoxne, ale ako tu niekto pisal, menej caste jedenie = spomalenie metabolizmu. Ak telu nedavas jedlo rpavidelne, citi sa ohrozene a preto si robi zasoby na "horsie casy". Ak budes jest pravidelne - castejsie a po mensich davkach, telo si nebude musiet robit tukove zasoby. A nic nejest medzi 15-22 hod? Ved to nemoze byt zdrave. Telo potrebuje energiu a ty ho o to budes ukracovat. budes unavena, rozkolisa sa ti glykemicka hladina v krvi... zbytocne budes svoje telo tyrat. Jedz zdravo, vela sa hyb, ale hlavne si jedlo neodopieraj.

Catali_na

Ahoj, ja som pred sitým časom prestala večerať no to len z toho dovodu, že neznášam ísť spať plná. A takto sa cítim taká ľahšia :) no a ide o to, čo od toho očakávaš. Pretože keď nevečeriam, nepriberám. Sama to na sebe vidím a nik ma nepresvečí o opaku :) samozrejme dám si olovrant (o takej tretej najneskorej o štvrtej) a to znamená nejaký jogurtík, ovocie, zeleninku proste niečo, ale v žiadnom prípade to, čo je navarené na obed

confrtta

Ano chcela som to kvôli schudnutiu. O cca 15:00 mam olovrant a potom by som uz nechcela jesť. Spat idem okolo 22:00. Prečo myslíš ze by to bol problém ?