Brat ma ponižuje

Príspevok v téme: Brat ma ponižuje
Meggy39

Pomoc! :( Som z toho veľmi smutná. Brat ma stále ponižuje, nech urobím čokoľvek, tak ma poníži. Už nemám veľa síl. Hoci, aj keď som v niečom lepšia ako on, stále mi vyhadzuje na oči, že nie som, že som sprostá...a nič neviem. A pritom on nič iné nerobí len sedí pri počítači alebo je pri svojej motorke. Ako sa mám brániť? Ako zaútočiť naspäť? Je to na nevydržanie. :´((
Budem Vám vďačná za každú jednu radu.

Leela333

Ja ťa chápem, ale tie rady s preháňadlom, nadávkami a ružovou motorkou sú úplne na nič. Takto nič nevyriešiš. Jedine počkať, kým ho to prejde, buď k nemu milá aj napriek tomu, že sa správa ako idiot, niekedy to pomáha, aby sa ten druhý začal k tebe správať rovnako. Zato nadávky a negatívne reakcie spôsobia len to, že sa bude k tebe správať ešte horšie. Viem, o čom hovorím, zažila som si to isté.

Nicol56

bože uplne viem ako ti je... ja mám 18 a mám o 6 rokov mladšieho brata, ktorý je taký magor ako ten tvoj,zrovna ma tiež tak vytočil debil furt mi leze na nervy, pozeram film furt vypráva aby som nepočula, buzeruje že som často na PC aj keď tam robím veci do školy, keď má doma kamaráta vyháňa ma z izby, poviem mu aby mi nehrabal vo veciach schválne hrabe, alebo sa vyzuje a hnusnými msradľavými nohami sa ma dotýka trebárs ruky, a keď mu dačo poviem tak povie niečo ako ale hovnooo... neviem uplne ho to slovo fascinuje, atď. sú to maličkosti ale je to na nervy. a tiež rodičia s tym nič nerobia, že si to máme sami vyriešiť. no jediné riešenie vidím počkať kým vypadneme z domu na výšku a tak.

Mimulus

Čo sa týka fixky vieš čo sme robili - ak niekto zaspal tak sme mu na prsty na nohách nakreslili rôzne tváre :) Potom ak pohýbal ten dotyčný prstmi tak sa im menili výrazy :D No nezasmeješ sa? :D A najlepšie že ten človek to nezistil ani potom :)

Meggy39

Lulu2011 - Pokúsim sa. A s tou fixkou.... :D Dobré, diky za rozosmiatie všetkým... :)

Ebi77777777, Mimulus - to preháňadlo by bolo asi najlepšie. :) :D

Lulu2011

Meggy - som vytocena aj za teba :)) kazdopadne musis zmenit svoj vnutorny postoj, mat ho vies kde, ked nebude citit tvoju neistotu prestane to robit