Operacia nosa (rhinoplastika) - Mladek

Nelaaa

ja som nebola s operaciou vobec spokojná, mal mi operovat aj hrb aj spicku, odstranil mi hrb a špicky sa ani nedotkol chodim uz desiaty rok s neupravenou spickou len za to ze sa obavam dalsej operacie aby nedopadla takisto. takže ak ma niekto skusenosti s operaciou makkej casti nosa napiste mi prosim

zdenka.lala

ahojte mohli by ste mi niekto poslat fotku vasho noveho nosteka?ja idem na opku v novembri... ak by ste bola niektora taka ochotna, bola by som vdacna :)

moj email: zipps@azet.sk

nikinka133

ŠTtyllistka: no naaaahodouuu !! mne robil nos pan doktor Červeň, a mam ho DO KO NA LY !! krasny ! najkrajsi ! uzasny !! a ze spuchunte nosy :D vsak jasne :D po opke sa cudujes, ze je nos spuchnuty ? .. ale neberiem ti nazor :) určite je super aj pan doktor Kováč !! tiež som na neho počula len chvály ... a tiež vysledny efekt zalezi od toho, ako pacientky daju na rady lekarov ! .. ked nos nemasiruju, nerobia co maju, tak necudo ze sa skriví... super pristup, super ludia.. odporucam Červeňa :))))

artistka

ŠTtyllistka ..Ahoj, Ty už mas operáciu nosa za sebou? Mohla by si mi poskytnúť základne info..lebo ja sa chystám o 2 mesiace a mám strach z pooperačneho stavu... DAKUJEM :)

ŠTtyllistka

Chcem odporučiť pána primára KOVÁČA z ORL kliniky v BB. Mala som nos po nehode nie veľmi pekný, keďže nehoda bola zlá, bolo na mojom nose veľa práce, aj z tej funkčnej stránky. Pán primár odviedol prácu ne jedničku, nošteky robí krásne, malé, prirodzene, neznášam pravítkové nosy ala Heringová alebo plastelínové ala Pallová Pezinok. Boli u Kováča dalších mojich 5 známych a všetky majú krásne nosy, kdežto moje 3 zákazníčky od Čreveňa sa zmenili na mrkvy, nosi majú spuchnuté, krivé, a keď sa stažovali, povedal im, že im dopichne Botox, fuj!!!A chcela by som odporučiť zakomplexovaným chalanom a jednej babe čo tu dookola vypisujú zlé recenzie na Kováča nech sa spamatajú a nekazia svojím ksichtom recenzie na dobrú prácu, ja pokojne pošlem aj foto nosíkov našich!!!!Primár Kováč je super odborník a plastický chirurg, nie len ORL doktor a robí len nosíky a nie silikón dookola!!!

vicki12

Aschley, ja idem k nemu teraz 10.4, mam trosku hrbol +spicku dole. Chvalia ho, tak dufam ze to dobre dopadne. Treba ist na konzultaciu osobne!