Spevnujuci krem/mlieko

Príspevok v téme: Spevnujuci krem/mlieko
zabka07

Ahojte,prosim poradte mi nejaky ucinny spevnujuci krem alebo mlieko.Chcela by som si dat do leta dokopy svoju postavu,zacinam cvicit a chcela by som vyskusat aj nejaky krem.Niesom tucna,len nemam vobec spevnene svoje telo hlavne stehna a zadok a rada by som to zmenila.Ak mate niekto skusenosti,prosim budem velmi rada ak mi poradite :)

suns

Zabka, ved nevidíš, že si robia srandu? Ja mám rovnakú situáciu ako ty, mám 50 kíl, ale pri mojej výške je to dosť vidno :) začala som cvičiť, a vidím spevnenie stehien + zmizlo mi asi 20% celulitídy..minulý rok sa mi vôbec nechcelo cvičiť, zato som ale krémovala stále - vôbec to nepomohlo..všelijaké krémiky proti celulitíde, na spevnenie atď.. teraz som len trochu začala cvičiť a vidím výsledok :) ale tiež plánujem používať nejaký krémik, takže príjmem radu :)

rambo

Zabka, jedlo treba spojiť s cvičením, budujú sa svaly, privádzacie žily a tepny, posiluje sa srdce To všetko spaľuje tuky, ale musí sa to z niečoho vybudovať, treba jesť.

RNG.

Musíš poriadne jesť aby telo zosilnelo a vládalo spaľovať tuky. Veľa flavonoidov obsahuje bravčový guláš, čokoládová roláda, knedlo vepřo zelo...

zabka07

Videla som v reklame spevnujuci krem od Nivea Q10 mate s nim niekto skusenosti?Je to aj pre mlade baby alebo skvor pre starsie?