Syndróm vyhorenia - ako sa z toho dostať ?

Príspevok v téme: Syndróm vyhorenia - ako sa z toho dostať ?
Beny145

Zdravím,
mám problém - zo všetkých záverov mi vychádza že mám syndróm vyhorenia. Hovoria mi to kamaráti, priateľka, dokonca aj mama. Nikto mi ale nevie povedať čo mám s tým robiť. Najčastejšie sa stretávam s názormi že mám vypnúť alebo ísť na dovolenku. Problém je, že kvôli môjmu zamestnaniu je veľmi obtiažne momentálne sa len tak zobrať a ísť na dovolenku a vypnúť len tak, sa proste nedá. Neviem čo mám robiť ale mávam už dosť silné depresie, nič ma nebaví, v podstate stále som pod stresom a neustále unavený a ospalý, nedokážem sa sústrediť. Neviem čo s tým mám robiť a bohužiaľ tabletky "šťastia" neexistujú.

Razca

To chce dobrého psychológa ktorý ťa dokáže znova naštartovať. Ja za seba môžem odporučiť Ľubu Albertovú.

zalesak

pocuj akurat som pisal do temy luba albertova lebo tento problem co ty som mal aj ja. len uz nemam cas ti tu vypisovat znova lebo musim ist na autobus do roboty tak ak chces si pozri temu luba albertova ja som sa u nej liecil a pomohlo mi to. viem o com pises, je to hnusny pocit brrr uz nikdy viac. no ale da sa s tym pracovat tak skus drzim palce.

zewa2

Potrebuješ pauzu. Dovolenku, PN alebo výpoveď. Nič iné sa nedá urobiť. Hľadaj si inú prácu. Alebo začni študovať, chodiť na kurz, aby si mala aspoň vyhliadku do budúcna, že zmeníš prácu. Veľa šťastia.

ddana

Nauč sa praktizovať denne autogénny tréning. Ak sa nedá vypnúť ako píšeš, možno by zabrali antidepresíva v nízkych dávkach. Syndróm vyhorenia má totiž aj štádium depresie. Sama som si tým prešla.