Budem mať ploché bruško aj bez posilňovania brušných svalov?

Kia78777

sanca Je, aj ked mensia. napriklad ja pred par rokmi s upravenym jedalnickom som mala uplne ploche, avsak az ked som zacalka neskor cvicit bolo aj vyrysovane.. teda ziadne tehlicky, len sa mi jemne zvyraznili svaly. ale to je vazne individualne, kazdy z nas ma ine telo, ine potreby k vysnivanemu vysledku. inak odporucam pilates cviky na brusne partie,teda mne krasne pomohol :)

Katka889

Nesiel mi pridat link do prispevku , skus natukat do youtube toto : Ako efektívne precvičiť svoje brucho za 90 sekúnd . Taky chlapec v zelenom tricku tak robi pekne a rychle cvicenie :)

Katka889

Tak ako ploche ho budes mat ak budes pekne pravidelne cvicit a upravis stravu.. Ja som ta prava ktora tu rozprava, ale tak tiez sa snazim schudnut a mam uz co to precitane :) Tiez tuzim po plochom brusku :) Samozrejme by som ti poradila urcite robit aj cviky na brucho, dam ti sem jedno video, ale aj tak, na youtube je ich celkom dost, skus nieco pozriet! :) www.youtube.com

Katka889

To asi nie kočka.. Ak chceš mat pekne vyrysovane svaly musis posilovat jednotlive partie. Pri tychto kardio cviceniach skor spalujes tuk :)