Lieky do konca života?

Príspevok v téme: Lieky do konca života?
Jane_3sto18

Tak takto si to určite nepredstavujem! Clovek len na chvíľu vyjde z trasy zaužívaných liekov, občas si nedá jednu tabletku a už mu je zle. Nechcem stráviť celý život pojedaním tabletiek a strážením sa, či som si ju náhodou nezabudla dať presne na sekundu....
Na čo to je? Má to človeku naozaj pomôcť, alebo to prinesie len samé problémy? A čo vedľajšie účinky? Aj tak sa lieky musia po čase meniť... /ak nie, tak mám mylnú informáciu/ ale zas jesť ich furt... Nechcem to. Zle bez nich, ešte horšie s nimi!
Dá sa z toho nejak vôbec ujsť?

Mimulus

Jane_3sto18 - som síce odporca liekov ale ak si už začala tak bude veľmi ťažké s tým len tak prestať. Tie lieky totiž fungujú ako drogy. Je to ako keby si chcela schudnúť do leta 50 kg... Nereálne?

Je to len na tebe či budeš brať nejaké svinstvo do konca života alebo s tým skúsiš bojovať inak. Len to bude znamenať väčší boj :D Tiež možno doživotný no bez liekov.

amanda23

ak uz musite brat lieky dlhodobo, je vhodne robit si ocitu pecene v prvom rade - pecen je jediny organ, ktory aj pri velkom poskodeni je schopna zregenerovat sa, su rozne detox doplnky, najlacnejsie je varit si caj z pestrec mariansky bylinky, funguje dobre a urologicke caje na ocistu ladvin , zlcnikovy caj - zkratka aby boli zdrave vylucovacie organy a vypudili to svinstvo zbytkove z liekov a prisun vitaminov a mineralov...

jan11

Mne dnes kamoš povedal, že dostal nejakú cirvózu, či koróziu pečene a že vraj preto, lebo bral veľa liekov a aj brať bude.

pandorica

ja uzivam AD 5rokov, pravdepodobne dalsich 5a viac aj budem a vsetko je ok.nevidim nijaky rozdiel v prezivani pred a potom,mozno som menej vybusna,co vsak hodnotim ako pozitivum.

luciano

Milá Jane
Proste sa s tým musíš zmieriť. Antidepresíva neliečia oni len potlačujú príznaky, tak ako lieky proti bolesti potlačujú bolesť, ale príčinu bolesti neliečia. Zatiaľ nie je objavený liek, ktorý by depresiu naozaj liečil.

Mimulus

Nech žije nezodpovedný Mimulus, ktorý nikdy nebol u lekára a nikdy nejedol žiadne AD :D

A inak pekný večer :)

Jane_3sto18

No skúsim veru... aj nad tým som už rozmýšľala, že je to všetko vec mozgu a myslenia, teda nie všetko, ale veľká časť.

helper

Skús zmeniť spôsob života...nesledovať sa!!!...povedať si, že ťa žiadna choroba ovládať nebude, že ty žiadne lieky nepotrebuješ...ono je to veľakrát o postoji človeka, jeho zmýšľaní...všetko je to "len" v hlave...možno si poviete, že čo to tu rozprávam, ale sama takto prekonávam svoju psychickú poruchu...tiež užívam AD, ktoré postupne vysádzam, mám už len minimálnu dávku...a viem, že ich nepotrebujem...je to všetko o pevnej vôli a postoju človeka...stačilo mi len uvedomiť si, že život sa dá prežívať oveľa jednoduchšie, radostnejšie (bolo to v čase, keď mi AD začali zaberať)...treba si len uvedomiť, že kľudne môžte žiť a vnímať isté veci bez AD presne tak, ako keď ste ich užívali...