V škole

Príspevok v téme: V škole
god

3 SMRADI v škole sa mi neviem z akého dôvodu smeju.Hlavne vždy ked sedim na obede a oni čakaju v rade.Dnes sa stala taká situácia ked mi jeden povedal že "a ty čo sa smeješ potkan".V tej chvíli , keby tam nemal okolo neho kamaratov by som mu rozbil hlavu.Je tam jeden ako keby hlavný medzu nich , ktorý to robi fakt že schválne a oni su ako keby "otroci" že posluchajte ma čo robim ja.Je to taký malý tučný bastard , tučný ako so sypačiek , tiež cviim , ale on je fakt nie svalnaty ale tlsty..Neviem , čo sa ho mam spytať , čo mu na mne vadí alebo to inak riešiť.Je 2 na SŠ ako ja.Ale mám jeden tromf v rukách..Ked šiel na diskoteku do Velkej Mače tak ho tam zbili.A teraz po škole roztrubil , aby mu môj spolužiak ktorý tam bol snim , povedal kamaratom , že " keby niečo , tak sme ich potom zbili " ale bolo to inak.On prišiel za mojim spolužiakom , a plakal mu pri kolenach aby sa ho zastal lebo že "oni ma zabiju" takže asi tak.Seka machra za to že par krat dvihol činku a udrel do vreca fakt ma to serie.Čo by ste spravili v mojom veku VY ?

bddjca

priamo sa ho opytaj ci ma problem a ci chce dostat na p.. ako na tej diskoteke, ako ti tu uz radili. a ked sa ti jeho "otroci" postavia za neho, povezd nieco v tom zmysle, ze ci je posraty sa sam s tebou bavit. trocha zvys hlas a bud vazny, nenechaj sa vyprovokovat, neukaz zavahanie. pravdepodobne sa bude ohanat iba tymi kamaratmi a sam sa s tebou ani nebude bavit atd. tak sa len uplne pokojne otoc a odid s poznamkou ako "s takym chudakom nebudem strAcat cas" ...

alibi

to sa mu nevies vysmiat pred vsetkymi, ze je ubohy tlstoch, a ze ci chce dostat na p. ako vo velkej maci? ked sa ti smeje tak ho odfajc otoc sa a ignoruj dalsie jeho pokusy o rozhovor.

nirv

Sa ho opýtaj či ma nejaký problém, sa poserie od strachu pri priamej konfrontácii. Takých ľudí treba poslať do riti, ak sa dá, tak slušne, ak nie, tak inak, lebo jednorazovo sa dajú take veci ignorovat ale dlhodobo nie, to depta, a ti hajzlici sa naučia že všetci sú ticho tak si dovoľujú. Nemusíš sa s ním bit, stačí otvoriť ústa a sprdnut ho. Lebo takých ľudí budeš stretavat stále.

god

Ignorovať , ignorovať , ja viem že som chlap , ale to už skúšam tie 2 roky od kedy sme prišli do školy.Hádam to tam vydržim sa pozerať nanho ešte 3 roky..

rene1337

Si 2 na sS ? a taketo veci riesite chlape schop sa.Ja som mal pocit ze tu ide o nejake sikanovanie najprv to je o niecom inom. Najlepsia sebeobrana je utok :) Ale v takomto pripade to neplati pozri uvedom si kolko mas rokov a co pises take veci musis proste uplne ignorovat.Je to clovek z poruchou ktory sa musi predvadzat uplne si ho nevsimat IGNOROVAT a take kdo koho zbil je naozaj trapne.