dychanie

evve

Zdravym vsetkych,moj manzel ma posledny tyzden s nadychovanim, niekolkokrat denne sa musi z hlboka nadychovat, nema bolesti na hrudniku, ale zacinam sa bat, lebo mam pocit, ze sa to stale zhorsuje, mozete mi poradit?

RNG

Docenie hlavy pri hlbsom dychani je dosledok hyprerventilacnej tetanie. Dakedy na to pomozu vitaminy B(ukludnuju) pomaha cvicenie s kontrolou dychania(thai chi, yoga) a branie mineralov-najlepsie dobrej vyvazenej zmesi na kosti.

ja218

mam problemy s dychaním.Dycham veľmi plytko a keď chcem dychať trošku hlbšie začne ma bolieľ hlava. Nedokážem ani balón nafukať,lebo sa mi začne točiť ako na kolotoči.Je to veľmi dlhodoba zaležitosť.Ďakujem vopred za každu radu.

panika

neliecena alergia moze prejst do astmy. Ta sa prejavuje takou-tou dychavicnostou.Ale niekedy staci nasadit antihistaminika, pripadne ak je to akutne tak preliecit aerosolom a to sa upravi.Skus u alergologa

jozo

ethel neviem ci som alergik ale aj mama mi vravela ze to moze byt alergia. a ked potom mam alergiu tak potom ma s tym suvislost aj ta astma?