Môj zaujímavý príbeh s HPV

Príspevok v téme: Môj zaujímavý príbeh s HPV
greyyyy

V roku 2011 som bola na interupcii všetky predoperačné vyšetrenia a cytológiu som mala v poriadku.V roku 2012 cca v apríli sa môjmu partnerovi začali robiť vyrážky na penise, najskôr som tomu nevenovala pozornosť, ale keď ich bolo stále viac a viac tak som sa ho jedného dňa opýtala, že to má a s čoho.
Jeho odpoveď bola: \'\'Noo nehcel som Ti to povedať, ale to od kedy s tebou spávam\'\'. Po tejto vete som sa zlakla a celý deň nad tým rozmýšlala, čo to môže byť a ako je možné, že sme spolu spávali od augusta 2011 a nič také nemal a hlavne, že ja nemám také vyrážky ani žiaden problém.Ponorila som sa do internetu a pozerala, čo by tak tie vyrážky mohli byť.Na druhý deň som išla vene. a povedala jej tento problém a objednala sa na všetky pohlavné testy vrátane HPV.Medzi týmto časom môjho čakania na výsledky si ma jedného pekného dňa odstavilo dievča a povedalo mi, že mu nemám veriť lebo ma s ňou podvádza, keď som sa opýtala či spolu aj spali, povedala áno.
Pomaličky mi na mail chodili výsledky bola som zo všetkého na dne, všetko bolo v poriadku.Ako posledný mi prišiel výsledok HPV.POZITÍVNE!Dokonca nejake tri čísla, s tých najrizikovejších.Bolo to najhoršie obdobie v mojom živote okrem potratu.Úplne ma to udupalo a zo zúfalstva som ani nič nevládala.Okrem toho, že som s ním čakala dieťa, že ma začal podvádzať v období po potrate aby nebolo málo, tak mi zanechal aj pamiatku HPV.Keď som mu všetko povedala čo to tie jeho vyrážky sú, ostal šokovaný, zavolal tej svojej ku... a povedal jej to.Ona mu na to povedala, teraz sa držte ;), že jej babka je gynekologička, že sa jej pozrela dovnútra a nič nemá.Pekné, však?Ja som na výsledky HPV čakala skoro mesiac, ona ich mala od babky voľným okom na počkanie.Potom mu povedala, že ona je sedem rokov očkovaná.Lenže zisťovala som ako je to s tým očkovaním a očkovanie nie je proti nákaze a šíreniu HPV vírusu, ale iba ako ochrana pred rakovinou krčka maternice.On samozrejme veril jej.Tak som mu doniesla papiere s cytológie 2011, že všetko bolo v poriadku a ako je možné, že júl/august 2012
som zrazu mala HPV pozitívne???!!! A odpoveď??Čo myslíte?Že som ku... a že to dostal on odomňa.Ale jasné, najlepšia obrana je útok a musel sa cítiť strašne.Ja, ale viem, že som ho ani raz nepodviedla keby som ho podviedla nedovolila by som si osočovať ho keby som si nebola sto percentne tak ako som si istá.A na záchode som to predsa nedostala ;)!
Takže aj vernosť sa rovná zdravie...

greengrey

No, ale on ma zacal podvadzat po interupcii a z toho podvadzania mne ostal pozdrav HPV cize vsetko zo vsetkym suvisi, cize mozno to trest aj bol...ale zas..ja som otehotnela a brala som HAK!!a to je aj riziko ake dietatko by sa narodilo predsa ci by to bolo vsetko v poriadku.to zas nieje sranda..ale zas..no neviem..je to cudne vsetko..ale iny trest to nemal byt aky, lebo ja som jemu neublizila nikdy.A mozno zas vsetko iba hadzem na seba... :(

greengrey

Nooo tak to ano..Mnou najmilovanejsi, dala by som mu aj posledne:(...a to asi bola ta chyba...ze ma nie raz udrel, podviedol, klamal, cakala s nim dieta a este aj nakazil...Co este horsie by existovalo?

greyyyy

Mohla by som, ale komu dokazem, ze som vazne ho ja nepodviedla? :/ Nasa medicina este tak nepostupila, ze by vedeli aj toto zistit.
Ale zistovala som ohladom toho vsetko :), ale on urcite vie, len to neda najavo, kedze sa hanbi.Ved mi prisahal na svoje zdravie, ze by ma v zivote nepodviedol...Len doplatila som na to zdravie ja.